BabyBjörn draagzak accessoires

Vul jouw BabyBjörn draagzak aan met handige en comfortabele BabyBjörn draagzak accessoires. Denk bijvoorbeeld aan een cape om je kindje onderweg droog en warm te houden. Zo’n cape is vaak gevoerd met fleece, wat lekker zacht aanvoelt voor je kindje. Lees meer...

BabyBjörn draagzak accessoires die de draagzak schoon houden

Bij sommige BabyBjörn draagzakken kun je BabyBjörn beschermbandjes kopen die voorkomen dat je kindje op de draagzak gaat kauwen. Hierdoor hoef je de draagzak minder vaak uit te wassen. Verder verkopen wij meestal ook speciale slabbetjes bij de draagzak. Ook deze zorgen ervoor dat de draagzak schoon blijft.

Over BabyBjörn

BabyBjörn is een kwaliteitsmerk van draagzakken en andere artikelen voor je kindje, waaronder opstapjes, potjes en eetgerei. Wacht niet langer en bestel vandaag nog de handigste en fijnste BabyBjörn draagzak accessoires en andere BabyBjörn producten online via onze webshop. Wij bezorgen je aankoop zo snel mogelijk bij je thuis.

Lees minder...
4 Resultaten
 • Quick view

  BabyBjörn Slab Voor Mini Draagzak Wit 2-Pack

  Met deze BabyBjörn Slab Voor Mini Draagzak Wit 2-Pack blijft de BabyBjörn Mini draagzak mooi schoon. De slab is gemaakt van zacht badstof, wordt geleverd per 2 stuks en is uitwasbaar in de wasmachine.
  19,90
 • Quick view

  BabyBjörn Harmony Draagzak Tencel Slab

  Met de BabyBjörn Harmony Draagzak Tencel Slab blijft je draagzak mooi schoon! Dankzij de handige drukknopen bevestig je de slab eenvoudig op de BabyBjörn Harmony draagzak. Verder is de slab wasbaar op 60 graden.
  22,90
 • Quick view

  BabyBjörn One Draagzak Slabbetje Wit

  Met deze BabyBjorn One draagzak slabbetje wit beschermt je de BabyBjorn draagzak tegen vlekken, zo hoef je de draagzak niet zo vaak te wassen, handig toch! De slab is uitwasbaar in de wasmachine.
  20,99
 • Quick view

  BabyBjörn Cape voor Draagzak Zwart

  De BabyBjörn Cape voor de Draagzak is ideaal om je baby warm en droog te houden als het buiten koud en nat is. De cape is gemaakt van waterdicht materiaal en kan worden gebruikt i.c.m. alle BabyBjörn draagzakken.
  50,95
4 Resultaten
Trustpilot