Ergobaby draagzak accessoires

 

Maak jouw Ergobaby draagzak compleet met handige Ergobaby draagzak accessoires. Wie weet vind je op deze pagina Ergobaby accessoires die het dragen van je kindje zoveel leuker en gemakkelijker maken, dat je deze absoluut niet wilt missen!

 

Lees meer...

Ergobaby draagzak accessoires voor de allerkleinsten

Is jouw kindje nog net te klein voor een Ergobaby draagzak? Koop dan een Ergobaby verkleinkussen. Met dit eenvoudige hulpmiddel kun je de draagzak al direct na de geboorte gebruiken. Meestal hebben wij meerdere soorten Ergobaby verkleinkussens in ons assortiment.

 

Ergobaby draagzak accessoires tegen het weer

Geef je kindje onderweg optimale bescherming tegen wind en regen. Koop Ergobaby draagzak accessoires tegen het weer, zoals Erogbaby regenbescherming. Je maakt de Ergobaby regenbescherming gemakkelijk aan de draagzak vast. De regenbescherming wordt geleverd met een waterafstotend Ergobaby heuptasje.Lees minder...
3 Resultaten
 • Quick view

  Ergobaby Performance Verkleinkussen Grey

  Het Ergobaby Performance Verkleinkussen biedt ondersteuning voor de rug, hoofd en nek van je kindje als het in een Ergobaby draagzak zit. Het verkleinkussen biedt optimale luchtregulatie.
  36,90
 • Quick view

  Ergobaby Regenbescherming

  Handige regenbescherming welke gebruikt kan worden in de buik en rugpositie tot 3 jaar.
  39,90
 • Quick view

  Ergobaby Original Verkleinkussen

  Het Ergobaby Original Verkleinkussen biedt ondersteuning aan de rug, hoofd en nek van je kindje als het in een Ergobaby draagzak zit. Het kussen is geschikt vanaf de geboorte tot 5,5 kg.
  24,90
3 Resultaten