Draagzakken

Cybex draagzak

Ben jij op zoek naar een stijlvolle Cybex draagzak? Dan ben je op deze pagina aan het juiste adres. Hier vind je ons actuele aanbod met Cybex draagzakken. Het voordeel van een Cybex draagzak is dat je je kindje dicht bij je hebt terwijl je beide handen vrij hebt. Bovendien neemt een draagzak heel weinig ruimte in. Ideaal bij een dagje uit! De draagzak van Cybex is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Kies je voor een neutrale kleur of juist een opvallende uitvoering? Een Cybex draagzak is een musthave voor alle ouders die er stijlvol met hun kindje op uit willen gaan. Lees meer...

Cybex draagzak als buik- en rugdrager

Onze Cybex draagzakken zijn meestal te gebruiken vanaf de geboorte tot de leeftijd van 2 of 3,5 jaar, afhankelijk van welke draagzak van Cybex je kiest. De draagzakken zijn meestal te gebruiken als buik- en rugdrager. Daarnaast kun je je kindje vaak ook op je heup dragen. Meestal is het mogelijk om je kindje vanaf 3 maanden op de heup te dragen en vanaf 6 maanden op de rug. Voor die tijd kun je je kindje het beste op de buik dragen.

Praktisch in gebruik

Een draagzak van Cybex is heel gemakkelijk in gebruik. In een mum van tijd heb je de draagzak afgesteld op een manier zodat hij voor jou prettig zit en kun je je kindje in de draagzak tillen. Je kindje zit veilig en geborgen dicht bij jou terwijl jij je handen vrij hebt. Dat is erg handig wanneer je meerdere kinderen hebt of graag een klusje af wilt ronden waarbij je twee handen nodig hebt terwijl je kindje dicht bij jou wil zijn. Wacht niet langer en bestel vandaag nog een praktische Cybex draagzak online via Babypark.nl. Wij bezorgen je aankoop zo snel mogelijk bij je thuis, vaak al de volgende dag.Lees minder...
8 Resultaten
 • Quick view

  Cybex Yema Tie Draagzak

  De Cybex Yema Tie Draagzak biedt jou en je kindje comfort dankzij het slimme en verstelbare ontwerp. De draagzak is geschikt vanaf de geboorte tot max. 15 kg en is verkrijgbaar in diverse kleuren en materialen.
 • Quick view

  Cybex Yema Tie Spring Blossom Draagzak

  De Cybex Yema Tie Spring Blossom Draagzak biedt jou en je kindje comfort dankzij het slimme en verstelbare ontwerp. De draagzak is geschikt vanaf de geboorte tot max. 12 kg en is verkrijgbaar in diverse kleuren en materialen.
 • Quick view

  Cybex Beyla Twist Scuderia Ferrari Draagzak

  De Cybex Beyla Twist Scuderia Ferrari Draagzak is niet alleen praktisch en comfortabel in gebruik, deze bijzondere Ferrari uitvoering van de draagzak scoort ook veel punten op het gebied van design.
 • Quick view

  Cybex Maira Click Draagzak

  De Cybex Maira Click Draagzak is praktisch, veilig en comfortabel. De draagzak is eenvoudig in gebruik en geschikt tot 15 kg. Dankzij de veiligheidsbescherming kan de draagzak nooit zomaar open klikken.
 • Quick view

  Cybex Yema Tie Karolina Kurkova Draagzak

  De Cybex Yema Tie Karolina Kurkova Draagzak biedt jou en je kindje comfort dankzij het slimme en verstelbare ontwerp. De draagzak is geschikt vanaf de geboorte tot max. 12 kg en is verkrijgbaar in diverse kleuren en materialen.

  319,95

  259,99

 • Quick view

  Cybex Beyla Twist Draagzak

  De Cybex Beyla Twist Draagzak is multifunctioneel en biedt je kindje in vier posities goede ondersteuning dankzij een verstelbare zitring. De schouderbanden kunnen parallel en gekruist gebruikt worden.
 • Quick view

  Cybex Yema Click Draagzak

  De Cybex Yema Click Draagzak werkt met behulp van een eenvoudig klikmechanisme zodat je je kindje heel makkelijk in de draagzak kunt bevestigen. De draagzak voelt bijzonder zacht en comfortabel aan.
  199,95
 • Quick view

  Cybex Maira Tie Draagzak

  De Cybex Maira Tie Draagzak is geschikt voor kinderen tot 15 kg en draagt zeer comfortabel dankzij de schouderbanden die gestrikt worden. Je kindje zit in een natuurlijke M-positie en wordt goed ondersteund.

  139,95

  119,04

8 Resultaten
Trustpilot