Draagzakken

Ergobaby draagzak

Hoewel je kindje dat misschien wel zou willen, is meestal onmogelijk om je kindje urenlang achter elkaar te dragen. Tenminste… zonder een goede draagzak! Met een Ergobaby draagzak draag je je kindje met veel gemak en plezier omdat het gewicht uitstekend verdeeld wordt. Bovendien biedt een Ergobaby draagzak niet alleen jou, maar ook je kindje de juiste ondersteuning. Doordat jullie beiden een prettige houding hebben wordt het dragen met een Ergobaby draagzak voor zowel jou als je baby een feestje.

Lees meer...

Kies jouw favoriete Ergobaby draagzak

De Omni 360 draagzak is de meest veelzijdige draagzak van Ergobaby. Je kan je kindje op maar liefst 4 verschillende manieren dragen: op de buik met het gezichtje naar binnen én naar buiten, op de heup en op de rug. De Omni 360 kan je gebruiken vanaf de geboorte (3,2 kg) tot 20 kg. De Ergobaby Adapt draagzak is te gebruiken vanaf de geboorte (3,2 kg) tot 20 kg. Hiermee kan je je kindje op 3 verschillende manieren dragen: op de buik met het gezichtje naar je toe, op de heup en op de rug. Zoek je een compromis tussen het gebruiksgemak van een draagzak en het gevoel van een draagdoek? Dan is de Embrace de perfecte draagzak voor jou. Deze draagzak is heel zacht en kan je gebruiken vanaf de geboorte tot 11 kg. Je kan je kindje op 2 manieren dragen: op de buik met het gezichtje naar je toe en met het gezichtje naar buiten.

Dragen met een Ergobaby draagzak

Op deze pagina vind je ons actuele overzicht met Ergobaby draagzakken. Je vindt hier de modellen Ergobaby draagzaken die hierboven genoemd zijn. De meeste Ergobaby draagzakken zijn in verschillende stof uitvoeringen verkrijgbaar. Een draagzak van Cool Air Mesh is extra luchtdoorlatend en perfect voor de warme zomermaanden. Vooral in de eerste maanden wordt een baby vaak gedragen in een draagzak. Ben je uitgerekend in de zomer? Dan is zo'n Ergobaby draagzak vast iets voor jou! Jouw favoriete Ergobaby draagzak shop je eenvoudig online, maar voor een vrijblijvend advies ben je van harte welkom in één van onze megastores.

Lees minder...
5 Resultaten
 • Quick view

  Ergobaby Omni 360° Draagzak

  De Ergobaby Omni 360° Draagzak kun je al gebruiken wanneer je kindje net geboren is. Je kunt je kindje in wel vier verschillende posities dragen. In alle posities wordt je kindje optimaal ondersteund.
  179,-
 • Quick view

  Ergobaby Omni Dream Draagzak

  De Ergobaby Omni Dream Draagzak kun je al gebruiken wanneer je kindje net geboren is. Je kunt je kindje in wel vier verschillende posities dragen. In alle posities wordt je kindje optimaal ondersteund.

  199,90

  199,-

 • Quick view

  Ergobaby Omni Breeze Draagzak

  De Ergobaby Omni Breeze Draagzak kun je al gebruiken wanneer je kindje net geboren is. De draagzak is gemaakt van ventilerend materiaal waardoor zowel jij als je kindje het niet te warm zullen krijgen.

  199,90

  169,99

 • Quick view

  Ergobaby Omni 360° Cool Air Mesh Draagzak

  De Ergobaby Omni 360° Cool Air Mesh Draagzak kun je al gebruiken vanaf het moment dat je kindje net geboren is. Met deze draagzak van ademend mesh materiaal kun je je kindje in wel vier verschillende posities dragen.
  179,-
 • Quick view

  Ergobaby Adapt Cool Air Mesh Draagzak

  De Ergobaby Adapt Cool Air Mesh Draagzak kun je al gebruiken wanneer je kindje net geboren is. De draagzak is geschikt om te dragen op de buik, rug en heup. In alle posities wordt je kindje optimaal ondersteund.
  139,-
5 Resultaten
Trustpilot