Ergobaby draagzak

 

Hoewel je kindje dat misschien wel zou willen, is het onmogelijk om je kindje urenlang achter elkaar te dragen. Tenminste… zonder een goede draagzak! Met een Ergobaby draagzak draag je je kindje met veel gemak en plezier omdat het gewicht uitstekend verdeeld wordt.

Lees meer...

 

Kies jouw favoriete Ergobaby draagzak

Ergobaby heeft een aantal verschillende draagzakken ontwikkeld. De ene is zo ontworpen dat je je kindje in allerlei posities kunt dragen terwijl bij een andere draagzak de focus vooral op de luchtdoorlatende stof ligt. In de uitgebreide productomschrijvingen lees je alle specificaties van de Ergobaby draagzakken. Zo zie je snel welk model bij jou past.

 

Dragen met een Ergobaby draagzak

Als je je kindje draagt in een Ergobaby draagzak kun je gaan en staan waar je maar wilt terwijl je je handen vrij hebt. Even snel door een drukke winkelstraat met een kinderwagen kan een behoorlijke uitdaging zijn, maar met een Ergobaby draagzak is dat geen enkel probleem. Evenals spelen met een ander kindje, een etentje of een reis met het openbaar vervoer. Met je kindje in een Ergobaby draagzak kom je overal!

Lees minder...
6 Resultaten
 • Quick view

  Ergobaby Omni 360° Draagzak

  De Ergobaby Omni 360° Draagzak kun je al gebruiken wanneer je kindje net geboren is. Je kunt je kindje in wel vier verschillende posities dragen. In alle posities wordt je kindje optimaal ondersteund.
  119,-
 • Quick view

  Ergobaby Adapt Draagzak

  Met de Ergobaby Adapt Draagzak zit je kindje in een natuurlijke houding, de zogenaamde ‘kikkerhouding’. De draagzak heeft gewatteerde schouderriemen en een brede heupriem voor maximaal draagcomfort.
  115,-
 • Quick view

  Ergobaby Original Draagzak

  Met de Ergobaby Original Draagzak zit je kindje in een natuurlijke houding, de zogenaamde ‘kikkerhouding’. De draagzak heeft gewatteerde schouderriemen en een brede heupriem voor maximaal draagcomfort.

  109,90

  85,-

 • Quick view

  Ergobaby Omni 360° Cool Air Mesh Draagzak

  De Ergobaby Omni 360° Cool Air Mesh Draagzak kun je al gebruiken vanaf het moment dat je kindje net geboren is. Met deze draagzak van ademend mesh materiaal kun je je kindje in wel vier verschillende posities dragen.
  152,92
 • Quick view

  Ergobaby Adapt Cool Air Mesh Draagzak

  De Ergobaby Adapt Cool Air Mesh Draagzak kun je al gebruiken wanneer je kindje net geboren is. De draagzak is geschikt om te dragen op de buik, rug en heup. In alle posities wordt je kindje optimaal ondersteund.
  111,20
 • Quick view

  Ergobaby 360° Draagzak

  Met de Ergobaby 360° Draagzak kun je je kindje dragen in 4 posities. In alle posities wordt je kindje optimaal ondersteund en zit je kindje in de kikkerhouding. Het gewicht van je kindje wordt voor de drager goed verdeeld.

  159,90

  119,95

6 Resultaten