Draagzakken

Hippychick heupdrager

Met de Hippychick heupdrager creëer je als het ware een stoeltje op je heup waardoor je je kindje comfortabel kunt dragen. In de video bij de productbeschrijving zie je een duidelijke demonstratie van de Hippychick heupdrager. De Happychick heupdrager is dé oplossing voor het tillen van je kindje vanaf 6 maanden.

Lees meer...

Zonder rugpijn je kindje dragen

De Hippychick heupdrager bevestig je eenvoudig met behulp van klittenband om je middel. Hoe strakker je de band bevestigt, hoe minder het gewicht van je kindje jouw rug belast. De Hippychick heupdrager kan worden uitgewassen in de wasmachine.

Bestellen op Babypark.nl

Kies jouw favoriete kleur Hippychick heupdrager en plaats vandaag nog je bestelling op Babypark.nl. Als je bestelling op een werkdag voor 20.00 uur bij ons binnen is verwerken wij je order dezelfde dag nog. Heb je direct online betaald, dan wordt jouw Hippychick heupdrager in de meeste gevallen de volgende dag al gratis bij jou thuisbezorgd.

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Hippychick Heupdrager Zwart

    De Hippychick Heupdrager is een zitje voor je kindje dat je door middel van een riem met klittenband om je middel bevestigt. Zo kun je je kindje op een comfortabele manier dragen en wordt je rug ontlast.
    39,95
1 Resultaten
Trustpilot