Draagzakken

Mykko draagzakken

 

Vervoer je kindje veilig en comfortabel met een Mykko draagzak. Veel Mykko draagzakken zijn uitsluitend bedoeld om je kindje op de buik te dragen. Je draagt je kindje van je af of naar je toe. Je kunt je kindje aan het begin het beste naar je toe dragen en als het wat ouder is van je af.

 

Lees meer...

Mykko draagzakken geven je kind veel comfort

Mykko draagzakken zijn gemaakt van hoogwaardige materialen. Het textiel van een Mykko draagzak is meestal luchtdoorlatend. Dat is fijn voor je kindje. Het voorkomt overmatig transpireren. In een Mykko draagzak geniet je kindje van een groot comfort.

 

Mykko draagzakken zijn gebruiksvriendelijk

Een Mykko  draagzak is heel praktisch in gebruik. De heupband van de meeste Mykko draagzakken is verstelbaar, zodat je de draagzak gemakkelijk aanpast aan je lichaam. Deze extra brede heupband zorgt ervoor dat je minder last hebt van de druk op je nek en schouders. Wacht niet langer en bestel vandaag nog een Mykko draagzak online via onze webshop!Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Mykko Draagzak Jeans

    De Mykko Buikdrager Jeans is eenvoudig in gebruik. De draagzak is gemaakt van ademend textiel en is uitgevoerd met zachte schouderriemen en een extra brede, verstelbare heupband voor optimaal draagcomfort.
    84,50
1 Resultaten