Babymatters

Draagzakken collectie

 

In een draagzak heb je je kindje altijd dicht bij je terwijl je je handen vrij hebt. Ideaal voor thuis en onderweg! 
Bekijk voor meer informatie onze handige productvideo's.

 

Op zoek naar een accessoire voor je draagzak? Shop accessoires...

 

1 Resultaten
  • Quick view Najell Omni Draagzak

    Najell Omni Draagzak

    Uit voorraad leverbaar
    99,-
1 Resultaten

Najell draagzak

 

Najell draagzakken zijn zo ontworpen dat je je kindje hierin comfortabel kunt dragen. Comfortabel voor jou én comfortabel voor je kindje! Een win-win situatie dus. Voor je kindje is het prettig om zo dicht bij je te zijn en voor jou is het ideaal dat je je handen vrij hebt wanneer je je kindje draagt in een Najell draagzak.

 

Flexibel op pad met je kindje

Met een Najell draagzak kun je heel gemakkelijk met je kindje op pad. Je wordt tenslotte niet gehinderd door te krappe wandelpaden waar je kinderwagen niet tussendoor past of een ondergrond die veel te bobbelig is om fatsoenlijk met een buggy overheen te lopen. Met je kindje in een draagzak ben je heel flexibel en is geen avontuur te groot.

 

Shop jouw Najell draagzak online

Op deze pagina vind je ons actuele assortiment Najell draagzakken. Je ziet in één oogopslag de beschikbare modellen en kleuren, zodat je snel kunt zien of er een draagzak voor jou tussen zit. Bestel je op een werkdag voor 20:00 uur en betaal je direct? Wanneer de draagzak op voorraad is wordt hij dezelfde dag nog verstuurd zodat je snel van je aankoop kunt genieten.