babybjorn draagzak, draagzak babybjorn

Snoozebaby draagzak

Een Snoozebaby draagzak biedt je kindje een gezonde zithouding. Je kindje zit in een gezonde, natuurlijke houding waarbij de knietjes van je kindje wat hoger zitten dan de billen. Bovendien zit je kindje met een iets gebogen rug. Dit is voor een baby een heel natuurlijke houding. Door de brede schouderbanden wordt het gewicht van je kindje goed over je schouders verdeeld.

Lees meer...

 

9 maanden in je buik, 9 maanden op je buik

Snoozebaby vind het belangrijk dat je na 9 maanden je baby IN je bruik dragen, je daarna ook de gelegenheid hebt om je kindje 9 maanden OP je buik te dragen. Met een Snoozebaby draagzak draag jij je kindje op een comfortabele manier. Een Snoozebaby draagzak combineert het knusse van draagdoek met het gemak van een draagzak.

 

Snoozebaby draagzak online bestellen

Wil je meer weten over de Snoozebaby draagzak? Lees dan de uitgebreide productbeschrijving en bekijk alle foto's bij het product. Wanneer je overtuigd bent van de draagzak kun je deze gemakkelijk online bestellen in jouw favoriete kleur. Alle bestellingen vanaf €20,- worden gratis thuisbezorgd.

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Snoozebaby Kiss & Carry Draagzak

    De Snoozebaby Kiss & Carry Draagzak zorgt ervoor dat je je kindje na de zwangerschap nog eens 9 maanden kunt dragen. De draagzak is praktisch in gebruik en is geschikt voor dragen op de buik en op de rug.

    109,95

    94,-

1 Resultaten