Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Draagzakken

Tula draagzak

Ben jij op zoek naar een ergonomische draagzak? Ontdek dan hier de verschillende printjes van de populaire Tula draagzakken. Zo is er altijd wel een motief dat jou aanspreekt. Vind je het belangrijk dat je partner met net zoveel plezier als jou gebruik maakt van de draagzak? Kies dan voor een uniseks kleurtje. Natuurlijk ben je ook van harte welkom in één van onze megastores om een Tula draagzak uit te proberen.

Lees meer...

Ergonomische draagzakken

De Tula draagzakken zijn ergonomisch. Weet je niet wat dat betekent? Wij leggen het uit: in een Tula draagzak wordt je kindje optimaal ondersteund en een gezonde houding wordt gestimuleert. Fijn om te weten toch? De Tula draagzak is hierdoor zowel voor jou als voor je kindje erg comfortabel in gebruik. Jij hebt weinig last van het gewicht van je kindje en je kindje ontvangt goede ondersteuning waardoor hij of zij met veel plezier in de draagzak zit.

Eén draagzak voor baby en peuter

De Tula Free-To-Grow is de nieuwste draagzak van Tula. Deze draagzak is de opvolger van de Tula Baby en de Tula Toddler draagzak. Het handige van de Tula Free-To-Grow draagzak is dat deze draagzak al vanaf de geboorte van je kindje te gebruiken is totdat je kindje 22 kg weegt. Hierdoor heb je jarenlang plezier van deze flexibele draagzak die je zowel als buikdrager en als rugdrager kunt gebruiken.

Lees minder...

Filters

Maximaal draaggewicht
Prijs
Filteren

5 producten

Populariteit
 • Tula Free-To-Grow Linen Draagzak
  125,91 Adviesprijs 0,-
 • Tula Explore Linen Draagzak
  161,91 Adviesprijs 0,-
 • Tula Toddler Draagzak
  134,91 Adviesprijs 0,-
 • Tula Lite Draagzak
  58,41 Adviesprijs 0,-
 • Tula Half Buckle Draagzak
  134,91 Adviesprijs 0,-
Filteren

5 producten

Populariteit
Scroll naar boven
Oval loader