Heltiq eerste hulp

Van Heltiq verkopen wij eerste hulp producten die je kunt opbergen in je EHBO-koffer. Denk bijvoorbeeld aan waterpokkengel, gaaskompressen en alcohol om een wond mee te ontsmetten. Daarnaast hebben wij vaak ook een eerste hulp setje van Heltiq in ons assortiment.

Lees meer...

Een Heltiq eerste hulp setje

Een Heltiq eerste hulp setje of een Heltiq EHBO-koffer bevat allerlei EHBO-producten. Een compleet setje bestaat meestal uit de volgende producten: gaaskompressen, een splinterpincet, een verbandschaar, elastisch fixatiewindsel, een hechtpleister textiel rol, pleisterstrips, blarenpleisters, een wondpleister, blarenprikkers, alcoholdoekjes, wegwerphandschoenen, en de ‘Vuistregels Eerste Hulp’.

Over Heltiq

Heltiq is een merk van allerlei artikelen op het gebied van kraamverzorging, wond- en sportverzorging en zelfzorgproducten voor kleine ongemakken op of aan de huid. Tegenwoordig zijn veel producten van Heltiq voorzien van een duidelijk stappenplan, zodat je weet hoe je het product moet gebruiken en voor welk letsel het bedoeld is. Klanten verwachten tegenwoordig niet alleen maar een goed product met een concurrerende prijs. Zij willen graag een totaaloplossing voor specifieke verzorging. De producten van Heltiq worden tegenwoordig verkocht in een duidelijk herkenbare verpakking. De verpakkingen zijn ingedeeld in vier duidelijke categorieën met elk een eigen kleur: EHBO en Sport (rood), Huid (blauw), Insecten (groen), Zwanger (paars). Zo kun je direct zien welke product je nodig hebt. Jouw gewenste eerste hulp setje van Heltiq en andere producten van Heltiq bestel je eenvoudig online via onze webshop. Je profiteert van de Laagste Prijsgarantie én een snelle levering. Als wij jouw online order en betaling vandaag nog vóór 20.00 uur ontvangen, doen wij het eerste hulp setje van Heltiq of andere producten van Heltiq in de meeste gevallen meteen op de post. Hij krijgt de bestelde producten dan de volgende dag al thuisgestuurd.

Lees minder...
8 Resultaten
 • Quick view

  HeltiQ Verbandwatten 50 Gram

  Deze verbandwatten van het merk HeltiQ worden gebruikt voor het reinigen en ontsmetten van de huid.
  1,65
 • Quick view

  HeltiQ Koud / Warm Compres Small Met Beschermhoes

  Deze koud / warm compres met beschermhoes van het merk HeltiQ geeft een natuurlijke pijnverlichting op een comfortabele manier.

  2,95

  2,69

 • Quick view

  HeltiQ Gaaskompres 5 x 5 cm

  Dit gaaskompres van het merk HeltiQ is een steriel kompres voor het ontsmetten en afdekken van natte en droge wonden.
  3,30
 • Quick view

  HeltiQ Tekenpincet

  Met deze tekenpincet van het merk HeltiQ kun je op een veilige en makkelijke manier grote en kleine teken verwijderen. De tekenset met unieke 2-in-1 functie is te gebruiken voor mens en dier.
  4,20
 • Quick view

  HeltiQ Steken- & Betenset

  Dankzij deze HeltiQ Steken- & Betenset heb je alle producten bij de hand voor een behandeling van een steek of beet van bijvoorbeeld een wesp of teek. De set is overzichtelijk en erg handig om mee te nemen op reis.
  20,63
 • Quick view

  HeltiQ Eerste Hulp Kit

  Deze HeltiQ Eerste Hulp Kit is een praktisch tasje van nylon dat uitstekend voldoet als basisuitrusting. De handige kit is uitgerust met alle noodzakelijke producten voor de eerste hulp bij kleine wondjes.
  7,69
 • Quick view

  Heltiq Alcohol 70%

  De Heltiq Alcohol 70% is een onmisbaar item in een hygiënisch huishouden en heeft een inhoud van 120 ml. Met de alcohol reinig je eenvoudig instrumenten zoals de thermometer, schaar of pincet voor en na gebruik.
  2,35
 • Quick view

  HeltiQ Verbanddoos In En Om Huis

  Met deze verbanddoos van het merk HeltiQ ben je voorbereid en kan je de meest voorkomende ongelukjes snel en gemakkelijk behandelen. De doos is voorzien van de benodigde spullen om eerste hulp te kunnen verlenen.
  20,65
8 Resultaten
Trustpilot