Ergobaby Adapt

Met een draagzak houd je je kindje dicht bij je maar houd je je handen vrij. Ideaal dus om wat huishoudelijke klusjes te verrichten terwijl je je kindje niet uit het oog verliest en hij/zij zich geborgen voelt tegen je lichaam aan. Ook buitenshuis is een draagzak praktisch: Trappen lopen, door een menigte manoeuvreren, smalle gangpaden, het zijn allemaal zaken die eenvoudiger gaan met een draagzak dan met een buggy. Bij Babypark vind je natuurlijk veilige en comfortabele draagzakken van topmerken. Bekijk bijvoorbeeld de Adapt Ergobaby draagzak.

Lees meer...

Adapt uitvoeringen van Ergobaby

De draagzakken in de Adapt-lijn van Ergobaby zijn te gebruiken vanaf de geboorte tot 20 kg. Je kindje zit erin zoals het hoort: Met gespreide opgetrokken beentjes, de kikvorshouding. Wordt het kindje groter en zwaarder dan kun je de draagzak ook op de heup en rug dragen. Tot 6-9 maanden draag je je kindje sowieso altijd op de buik met zijn/haar gezicht naar je toe. De brede heupriem en gewatteerde schouderriemen zorgen voor een goede verdeling van het gewicht. De draagzak biedt ook een slaapmutsje en opbergvakken. De draagzakken zijn ook uitwasbaar. Bij Babypark hebben we naast de standaardversie ook een Cool Air Mesh-versie. Deze draagzak is gemaakt van ademend materiaal. Ideaal dus wanneer je snel zweet of de draagzak vaak tijdens hete dagen draagt, bijvoorbeeld tijdens een zomervakantie.

Ergobaby Adapt kopen

Wil je zelf eens ervaren hoe de Ergobaby Adapt draagzak zit? Kom dan naar een van onze megastores die je verspreid door heel Nederland vindt. Heb je je keuze al gemaakt dan kun je voor 23:59 uur bestellen om het ons dezelfde werkdag nog te laten verzenden. Je hebt het dan al de volgende dag in huis. De bezorging is gratis aangezien we geen verzendkosten rekenen over een bestelwaarde van 20 euro of meer.

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Ergobaby Adapt Cool Air Mesh Draagzak

    De Ergobaby Adapt Cool Air Mesh Draagzak kun je al gebruiken wanneer je kindje net geboren is. De draagzak is geschikt om te dragen op de buik, rug en heup. In alle posities wordt je kindje optimaal ondersteund.
    139,-
1 Resultaten
Trustpilot