Baby fietshelm

Een ongeluk zit in een klein hoekje en kinderen onderschatten het gevaar van een trapgat, stopcontact of water. Bij Babypark hebben we verschillende producten die helpen om je kindje veilig te houden. Het is natuurlijk niet altijd het kind dat zichzelf in de problemen kan werken. Wanneer jij geen gordeltje vastmaakt in de kinderwagen, of omvalt met de fiets dan kan een kind daar zelf weinig aan doen. Om de mogelijke nare gevolgen van ongelukjes op de fiets te beperken, is een fietshelm voor je baby aan te raden. Op het moment van schrijven is in Nederland het dragen van een fietshelm door een baby niet verplicht. Fietsen maakt vaak een integraal onderdeel uit van de manier waarop Nederlandse gezinnen van A naar B gaan. Een fietshelm is daardoor zeker geen overbodige luxe. Bij Babypark hebben we verschillende baby fietshelmpjes te koop.

Lees meer...

Babyhelm voor op fiets in verschillende kleuren

De eerste fietstocht met je baby wil je natuurlijk zo veilig mogelijk laten verlopen. Je kindje zit met een babyhelm op de fiets toch een stukje veiliger. Bekijk de verschillende helmpjes in ons assortiment. Zo hebben we leuke en veilige CoConuts helmpjes van Co&Co. Deze voldoen aan de veiligheidsnormen (EN 1078) en zijn te gebruiken vanaf 1,5 jaar. Door de ventilatiegaten houdt je kindje letterlijk zijn/haar hoofd koel. De Coconuts helmpjes zijn in verschillende leuke kleuren beschikbaar die perfect matchen met de schitterende Trybikes die je ook in het assortiment van Babypark vindt. Daarnaast hebben we ook helmpjes van andere merken. Bekijk het hele assortiment en maak je keuze.

Baby fietshelm bestellen

Bestel je fietshelm voor je kindje snel en eenvoudig via onze webshop. Bestel je voor 20:00 uur dan verzenden we het nog dezelfde dag. Verzending is gratis voor alle bestellingen vanaf 20 euro. Je bent ook van harte welkom met je kindje om de helmpjes te komen passen. Op onze website vind je de adresgegevens van een megastore in jouw regio.

Lees minder...
12 Resultaten
 • Quick view

  Abus Smiley 2.1 Helm Blue Mask

  De Abus Smiley 2.1 Helm Blue Mask biedt veiligheid en comfort. De helm is gemaakt van hoogwaardig materiaal en voldoet aan de veiligheidsnormen. Dankzij de verstelbare banden heeft de helm een goede pasvorm.

  39,95

  33,95

 • Quick view

  Abus Smiley 2.1 Helm White Crush

  De Abus Smiley 2.1 Helm White Crush biedt veiligheid en comfort. De helm is gemaakt van hoogwaardig materiaal en voldoet aan de veiligheidsnormen. Dankzij de verstelbare banden heeft de helm een goede pasvorm.

  39,95

  34,90

 • Quick view

  Abus Smiley 3.0 LED Ace Helm

  De Abus Smiley 3.0 LED Ace Helm biedt veiligheid en comfort. De helm is gemaakt van hoogwaardig materiaal en voldoet aan de veiligheidsnorm. Het LED lampje is oplaadbaar via een USB-kabel.

  59,95

  33,95

 • Quick view

  Abus Smiley 3.0 Helm Blue Whale

  De Abus Smiley 3.0 Helm Blue Whale biedt veiligheid en comfort. De helm is gemaakt van hoogwaardig materiaal en voldoet aan de veiligheidsnorm. Dankzij de verstelbare banden heeft de helm een goede pasvorm.

  39,95

  33,95

 • Quick view

  Abus Smiley 3.0 LED Helm Blue Rainbow

  De Abus Smiley 3.0 LED Helm Blue Rainbow biedt veiligheid en comfort. De helm is gemaakt van hoogwaardig materiaal en voldoet aan de veiligheidsnorm. Dankzij de verstelbare banden heeft de helm een goede pasvorm.

  39,95

  33,95

 • Quick view

  Abus Smiley 3.0 LED Helm

  De Abus Smiley 3.0 LED Helm biedt veiligheid en comfort. De helm is gemaakt van hoogwaardig materiaal en voldoet aan de veiligheidsnorm. Dankzij de verstelbare banden heeft de helm een goede pasvorm.

  34,95

  33,95

 • Quick view

  Abus Smiley 3.0 Helm Grey Police

  De Abus Smiley 3.0 Helm Grey Police biedt veiligheid en comfort. De helm is gemaakt van hoogwaardig materiaal en voldoet aan de veiligheidsnorm. Dankzij de verstelbare banden heeft de helm een goede pasvorm.

  39,95

  33,95

 • Quick view

  Abus Smiley 3.0 LED Helm Blue Car

  De Abus Smiley 3.0 LED Helm Blue Car biedt veiligheid en comfort. De helm is gemaakt van hoogwaardig materiaal en voldoet aan de veiligheidsnorm. Dankzij de verstelbare banden heeft de helm een goede pasvorm.

  39,95

  33,95

 • Quick view

  Abus Reservelamp Smiley 3.0 LED Helm

  Met de Abus Reservelamp Smiley 3.0 LED Helm vervang je de verlichting van de fietshelm van je kindje. De verlichting is oplaadbaar door middel van de meegeleverde USB-kabel.
  14,95
 • Quick view

  Abus Smiley 3.0 Helm Green Nordic

  De Abus Smiley 3.0 Helm Green Nordic biedt veiligheid en comfort. De helm is gemaakt van hoogwaardig materiaal en voldoet aan de veiligheidsnorm. Dankzij de verstelbare banden heeft de helm een goede pasvorm.

  39,95

  33,95

 • Quick view

  Trybike CoConuts Helm Mt. XS

  De Trybike CoConuts Helm Mt. XS biedt veiligheid én comfort. De helm is gemaakt van hoogwaardig materiaal en voldoet aan de veiligheidsnormen. Dankzij de verstelbare banden heeft de helm een goede pasvorm.
  34,95
 • Quick view

  Urban Iki Helm

  De Urban Iki Helm is geschikt voor kinderen vanaf ongeveer 1,5 jaar en beschikt over een geïntegreerd lampje aan de achterkant. De helm is gemaakt van hoogwaardig en duurzaam materiaal en voldoet aan de veiligheidsnormen.

  32,50

  29,95

12 Resultaten
Trustpilot