Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Baby fietshelm

Een ongeluk zit in een klein hoekje en kinderen onderschatten het gevaar van een trapgat, stopcontact of water. Bij Babypark hebben we verschillende producten die helpen om je kindje veilig te houden. Het is natuurlijk niet altijd het kind dat zichzelf in de problemen kan werken. Wanneer jij geen gordeltje vastmaakt in de kinderwagen, of omvalt met de fiets dan kan een kind daar zelf weinig aan doen. Om de mogelijke nare gevolgen van ongelukjes op de fiets te beperken, is een fietshelm voor je baby aan te raden. Op het moment van schrijven is in Nederland het dragen van een fietshelm door een baby niet verplicht. Fietsen maakt vaak een integraal onderdeel uit van de manier waarop Nederlandse gezinnen van A naar B gaan. Een fietshelm is daardoor zeker geen overbodige luxe. Bij Babypark hebben we verschillende baby fietshelmpjes te koop.

Lees meer...

Babyhelm voor op fiets in verschillende kleuren

De eerste fietstocht met je baby wil je natuurlijk zo veilig mogelijk laten verlopen. Je kindje zit met een babyhelm op de fiets toch een stukje veiliger. Bekijk de verschillende helmpjes in ons assortiment. Zo hebben we leuke en veilige CoConuts helmpjes van Co&Co. Deze voldoen aan de veiligheidsnormen (EN 1078) en zijn te gebruiken vanaf 1,5 jaar. Door de ventilatiegaten houdt je kindje letterlijk zijn/haar hoofd koel. De Coconuts helmpjes zijn in verschillende leuke kleuren beschikbaar die perfect matchen met de schitterende Trybikes die je ook in het assortiment van Babypark vindt. Daarnaast hebben we ook helmpjes van andere merken. Bekijk het hele assortiment en maak je keuze.

Baby fietshelm bestellen

Bestel je fietshelm voor je kindje snel en eenvoudig via onze webshop. Bestel je voor 20:00 uur dan verzenden we het nog dezelfde dag. Verzending is gratis voor alle bestellingen vanaf 20 euro. Je bent ook van harte welkom met je kindje om de helmpjes te komen passen. Op onze website vind je de adresgegevens van een megastore in jouw regio.

Lees minder...

Filters

Prijs
Geschikt voor fiets
Soort artikel
Filteren

10 producten

Populariteit
 • Abus Smiley 3.0 LED Helm Blue Car
  31,40 Adviesprijs 0,-
 • Abus Smiley 3.0 LED Helm Blue Rainbow
  39,99 Adviesprijs 0,-
 • Abus Smiley 3.0 Helm Blue Whale
  29,95 Adviesprijs 0,-
 • Abus Smiley 3.0 LED Ace Helm
  57,94 Adviesprijs 0,-
 • Abus Smiley 3.0 Helm
  31,95 Adviesprijs 0,-
 • Abus Smiley 3.0 Helm Grey Police
  33,95 Adviesprijs 0,-
 • Abus Smiley 3.0 Helm Green Nordic
  34,95 Adviesprijs 0,-
 • Urban Iki Helm
  29,95 Adviesprijs 0,-
 • Trybike CoConuts Helm Mt. XS
  34,95 Adviesprijs 0,-
 • Laagste prijsgarantie, altijd de goedkoopste
Filteren

10 producten

Populariteit
Scroll naar boven
Oval loader