Cybex fietskarren

Een Cybex fietskar is een multifunctioneel vervoersmiddel voor je kindje. Een fietskar kun je, de naam zegt het al, achter je fiets bevestigen maar een fietskar kan ook als kinderwagen gebruikt worden. Wanneer je op de plaats van bestemming aangekomen bent kun je de fietskar gemakkelijk ontkoppelen van je fiets en verder wandelen. Er zijn Cybex fietskarren voor één kindje maar er zijn ook wat bredere fietskarren van Cybex waarin twee kindjes naast elkaar kunnen zitten.

Lees meer...

Maak een Cybex fietskar nog veelzijdiger

Voor een Cybex fietskar zijn diverse accessoires verkrijgbaar. Zo kun je een extra wiel bestellen waardoor je fietskar geschikt wordt om mee hard te lopen. Dit wiel is groter dan het "gewone" voorwiel van de fietskar en kan bovendien niet zwenken waardoor de wagen niet plotseling kan blokkeren. Zelfs hardlopen of skiën wordt mogelijk samen met je kindje en een Cybex fietskar. Met een Cybex fietskar kun je alle kanten op!

Bestel een fietskar van Cybex online

De Cybex fietskarren op deze pagina zijn stuk voor stuk heel eenvoudig online te bestellen. De fietskar van Cybex kan in de meeste gevallen de volgende dag al bij jou thuis worden bezorgd. De levering is bij een fietskar overigens altijd gratis. Wil je een Cybex fietskar liever uitproberen in één van onze megastores? Informeer dan via 0488 488 888 (telefonisch of via WhatsApp) of er bij een vestiging bij jou in de buurt een showmodel te testen is.

Lees minder...
6 Resultaten
 • Quick view

  Cybex Zeno Multisport Kinderwagen Compleet All Black

  De sportieve Cybex Zeno Multisport Kinderwagen Compleet All Black is te gebruiken vanaf 6 maanden tot 22 kg en helemaal naar wens samen te stellen. Kies jouw favoriet om mee te gaan wandelen, fietsen, joggen en skiën.

  779,95

  779,-

 • Quick view

  Cybex Zeno Multisport Kinderwagen Mix and Match

  De sportieve Cybex Zeno Multisport Kinderwagen Mix and Match is te gebruiken vanaf 6 maanden tot 22 kg en helemaal naar wens samen te stellen. Kies jouw favoriet om mee te gaan wandelen, fietsen, joggen en skiën.
  769,90
 • Quick view

  Cybex Zeno Seat Pack

  De Cybex Zeno Seat Pack is de bekleding set voor de zitting van de stijlvolle Cybex Zeno kinderwagen. Met deze set verander je in een handomdraai de uitstraling van jouw Cybex Zeno kinderwagen.
 • Quick view

  Cybex Zeno Cycling Kit Black

  Met de Cybex Zeno Cycling Kit Black tover je jouw Cybex Zeno kinderwagen om tot een stijlvol fietsmobiel. De Cycling Kit is eenvoudig te bevestigen aan de Zeno en aan je fiets, zo kan je heerlijk samen fietsen.
  139,95
 • Quick view

  Cybex Zeno Pull Running Kit Black

  Met de Cybex Zeno Pull Running Kit Black tover je jouw Cybex Zeno kinderwagen om tot een stijlvol hardloopmobiel. De Pull Running Kit is eenvoudig te bevestigen aan de Zeno en om je middel zo kan je samen gaan hardlopen.
  189,95
 • Quick view

  Cybex Zeno Skiing Kit Black

  Met de Cybex Zeno Skiing Kit Black tover je jouw Cybex Zeno kinderwagen handig om tot een stijlvol sneeuwmobiel. De ski's zijn eenvoudig te bevestigen in plaats van de wielen en bieden extra gemak bij een dik pak sneeuw.
  269,95
6 Resultaten