Flesreiniger

Het is belangrijk om de flessen waaruit je kindje drinkt goed schoon te houden. Een baby is kwetsbaar en heeft natuurlijk ook nog niet het afweersysteem van een volwassene. Voor een flessenreiniger voor je baby flesjes heb je bij Babypark verschillende opties. Bekijk de oplossingen van de A-merken die we in ons assortiment voeren. Waar je keuze ook op valt, je betaalt er altijd de scherpste prijs voor dankzij onze laagsteprijsgarantie.

Lees meer...

Assortiment flessenreiniger

In het assortiment hebben we borsteltjes voor zowel spenen als flessen en kun je terecht voor uitdruiprekjes. Daarnaast hebben we ook magnetronsterilisator wat dienst doet als flessenreiniger is door gebruikmaking van stoom. Ook speentjes en andere toebehoren kunnen op die manier gesteriliseerd worden. Vaak bieden deze oplossingen ook ruimte aan meerdere flessen zodat je in een keer al je flesjes reinigt. In ons assortiment vind je ook speciaal afwasmiddel voor flessen en spenen. Dit afwasmiddel is beter voor je kindje omdat het gemaakt is van natuurlijkje grondstoffen zonder gebruik van geur- en kleurstoffen. Deze vloeibare flessenreiniger voor je baby flesje lost restanten van melk, pap en sap effectief op.

Flessenreiniger online bestellen

Voor welk artikel of artikelen je ook kiest; bij een bestelwaarde vanaf 20 euro worden er geen verzendkosten gerekend. Zijn de artikelen uit je bestelling op voorraad dan kunnen we vaak nog dezelfde werkdag je bestelling verzenden. Kom je liever eens langs in een van onze megastores dan behoort dat uiteraard ook tot de mogelijkheden. Je kunt daar ook de andere artikelen uit ons assortiment met eigen ogen komen bekijken. De adresgegevens met openingstijden staan vermeld op onze website.

Lees minder...
20 Resultaten
 • Quick view

  Babymoov Flessenreiniger Met Zuignap

  Met de Babymoov Flessenreiniger Met Zuignap reinig je op een snelle en grondige manier de babyflessen. De flessenborstel is gemaakt van hoogwaardig materiaal en wordt geleverd met speenreiniger en zuignap.
  5,99
 • Quick view

  OXO Tot Flessenborstel Set

  De OXO Tot Flessenborstel Set is een onmisbaar item om drinkflessen mee te reinigen. De borstel is ergonomisch ontworpen en zorgt ervoor dat je de flessen, flessenspenen en borstkolf accessoires moeiteloos reinigt.
  18,95
 • Quick view

  Babymoov Turbo Steam+ 2-in-1 Sterilisator

  De Babymoov Turbo Steam+ 2-in-1 Sterilisator is een praktische oplossing om de flessen van je kindje te steriliseren. De indeling is aan te passen aan je voorkeur waardoor hij geschikt is voor alle merken flessen.

  76,90

  54,90

 • Quick view

  Avent Flessenborstel Met Speenreiniger

  Met de praktische Avent Flessenborstel Met Speenreiniger reinig je op een snelle en grondige manier de babyflessen. De flessenborstel is gemaakt van hoogwaardig materiaal en wordt geleverd met speenreiniger.
  7,99
 • Quick view

  Difrax Flessenborstel Deluxe

  De Difrax Flessenborstel Deluxe is speciaal ontwikkeld voor zuigflessen waardoor je ze goed kan schoonhouden. In de handgreep bevind ook een klein speenborsteltje. Een accessoire wat onmisbaar is bij de zuigfles.
  6,99
 • Quick view

  Difrax Magnetronsterilisator

  Deze Difrax magnetronsterilisator steriliseert flessen en accessoires in slechts enkele minuten. In de sterilisator kunnen 4 S-babyflessen, spenen, fopspenen, borstkolf onderdelen en accessoires, handig toch?
  34,99
 • Quick view

  Dr. Brown's Magnetronsterilisator

  Met de Dr. Brown’s Magnetronsterilisator kun je wel vier flessen en bijbehorende onderdelen tegelijk steriliseren. De sterilisator werkt veilig, eenvoudig en snel en is een aanvulling op de babyuitzet.

  37,99

  30,39

 • Quick view

  Dr. Brown's De Luxe Flessenborstel Blauw

  Met de Dr. Brown's De Luxe Flessenborstel Blauw reinig je op een snelle en grondige manier de babyflessen. De flessenborstel is gemaakt van hoogwaardig materiaal en wordt geleverd met speenreiniger en zuignap.

  8,79

  7,95

 • Quick view

  Dr. Brown's Siliconen Flessenborstel Blauw

  Met de Dr. Brown's Siliconen Flessenborstel Blauw reinig je op een snelle en grondige manier de babyflessen. De flessenborstel is gemaakt van hoogwaardig materiaal en wordt geleverd met speenreiniger en zuignap.

  8,79

  7,99

 • Quick view

  Dr. Brown's Elektrische Stoomsterilisator

  Deze Dr. Brown's Elektrische Stoomsterilisator steriliseert en droogt babyflessen door middel van stoom. In de elektrische sterilisator kunnen 6 babyflessen, spenen, fopspenen, borstkolf onderdelen en accessoires.
  119,99
 • Quick view

  Hegen Flessenborstel

  De Hegen Flessenborstel is een onmisbaar item om Hegen drinkflessen mee te reinigen. De flessenborstel is ergonomisch ontworpen en zorgt ervoor dat je de flessen, flessenspenen en borstkolf accessoires moeiteloos reinigt.
  11,95
 • Quick view

  Munchkin Details™ Flessenborstel Set 4 Stuks

  Met de Munchkin Details™ Flessenborstel Set 4 Stuks reinig je op eenvoudige wijze het ventiel, deksel en rietje van de fles. De borsteltjes zijn gemaakt van sterk materiaal en wordt geleverd per 4 stuks.
  10,95
 • Quick view

  Munchkin Bristle Flessenborstel

  De Munchkin Bristle Flessenborstel is voorzien van een handig speenborsteltje dat verborgen zit in het handvat. De flessenborstel is gemaakt van hoogwaardig materiaal en voorzien van een zuignap aan de onderkant.

  10,95

  8,50

 • Quick view

  Ardo Easy Clean Magnetronzak 5 Stuks

  De Ardo Easy Clean Magnetronzakken worden geleverd in een set van 5 stuks. De ruimtebesparende magnetronzak is geschikt voor 20 reinigingsbeurten in de magnetron van babyflessen en borstkolf accessoires.
  12,50
 • Quick view

  Beaba Flessenborstel Grey

  De handige Beaba Flessenborstel Grey is speciaal ontwikkeld voor zuigflessen waardoor je ze goed kan schoonhouden. In de handgreep bevind ook een klein speenborsteltje. Een accessoire wat onmisbaar is bij de zuigfles.

  11,99

  10,-

 • Quick view

  Munchkin Mini Sterilizer Box

  Deze Munchkin Mini Sterilizer Box is ideaal wanneer je de spenen van je kindje snel en veilig schoon wilt maken. Dankzij het UV-licht wordt 99% van de bacteriën en virussen gedood zonder gebruik van schadelijke stoffen.
  31,95
 • Quick view

  Boon Forb Plus Flessenborstel

  De Boon Forb Plus Flessenborstel is voorzien van een handige speenreiniger dat verborgen zit in het handvat. De flessenborstel is gemaakt van hoogwaardig materiaal en wordt geleverd met borstelhouder.
  15,-
 • Quick view

  Dr. Brown's Magnetron Sterilisatiezakjes 5 Stuks

  De Dr. Brown's Magnetron Sterilisatiezakjes worden geleverd in een set van 5 stuks. De ruimtebesparende magnetronzak is geschikt voor 20 reinigingsbeurten in de magnetron van babyflessen en borstkolf accessoires.
  13,99
 • Quick view

  Medela Quick Clean Magnetronsterilisatiezakken

  Snel, veilig en handig een fantastische manier om thuis te steriliseren met deze magnetronzakken van Medela.

  14,45

  11,13

 • Quick view

  Medela Quick Clean Flessenborstel

  Met de Medela Quick Clean Flessenborstel kun je de fles, speen en onderdelen van je kolf grondig schoonmaken. De flessenborstel heeft een flexibele kop met 180° golvende borstelharen en wordt geleverd met houder.

  8,95

  7,61

20 Resultaten
Trustpilot