Flessen droogrek

Op het gebied van flessen reinigen heeft Babypark vele verschillende keuzes. Zo kun je ze in de magnetron schoonmaken, of met handige borsteltjes en speciaal afwasmiddel dat we ook in ons assortiment beschikbaar hebben. Je kunt ze daarna laten drogen in een flessen droogrekje. Bij Babypark hebben we daar uiteraard ook weer verschillende keuzes in. Maar elke keuze is gedekt door onze laagsteprijsgarantie dus je betaalt nooit te veel.

Lees meer...

Assortiment droogrek flessen baby

In ons assortiment hebben we verschillende rekjes van A-merken beschikbaar. Zo hebben we een droogrek voor 8 flessen met accessoires van het merk OXO. Dit rekje is een soort matje met antislip pootjes en buigzame tanden die de flessen omhoog houden en ruimte biedt voor accessoires. De opstaande rand houdt het water tegen. Het flessen droogrek is schoon te maken in de vaatwasser. Heb je weinig werkbladruimte in de keuken dan biedt het rechtopstaande droogrek voor flessen van de baby uitkomst. Dit droogrek voor flessen bevat een opvangbankje voor water wat je eenvoudig kunt legen. Ook van andere merken hebben we droogrekjes zoals van Avent. Dat rekje is niet alleen praktisch maar ziet er ook mooi uit. Het biedt plek voor flessen van maximaal 330ml. Naast de 8 flessen is er plek voor een borstkolf en fopspenen. Ook dit rekje bevat een lekbakje en is vaatwasser bestendig.

Bestellen flessen droogrekje

Heb je in onze webshop een droogrekje gezien dat aan jouw wensen voldoet? Bestel dan nog voor 20:00 uur dan wordt het nog dezelfde (werk)dag verzonden. Voor bestellingen van 20 euro of meer geldt tevens dat ze gratis verzonden worden. Je kunt de droogrek voor flessen alsmede onze andere artikelen ook komen bekijken in een van onze 10 megastores in Nederland. Je vindt de adresgegevens en openingstijden van een megastore in jouw regio op onze website. We heten je graag van harte welkom.

Lees minder...
13 Resultaten
 • Quick view

  Munchkin Ruimtebesparend Droogrek

  Met het Munchkin Ruimtebesparend Droogrek kan je babyflessen en -accessoires eenvoudig in de lucht op laten drogen. Op het rek passen flessen van verschillende maten. Het water wordt opgevangen in een reservoir.

  26,95

  21,89

 • Quick view

  OXO Tot Droogrek & Borstel Reisset Grey

  Met het compacte OXO Tot Droogrek & Borstel Reisset Grey kan je babyflessen en -accessoires eenvoudig in de lucht op laten drogen. Op het rek passen flessen van verschillende maten. Ideaal voor onderweg.
  19,95
 • Quick view

  Munchkin Deluxe Droogrek

  Met het Munchkin Deluxe Droogrek kan je babyflessen en -accessoires eenvoudig in de lucht op laten drogen. Op het rek passen flessen van verschillende maten. Het overtollige water wordt opgevangen in een reservoir.
  15,95
 • Quick view

  OXO Tot Compacte Flessendroogrek Grey

  Met dit OXO Tot Compacte Flessendroogrek Grey bespaar je veel ruimte op jouw aanrecht! het droogrek is ideaal voor het drogen van flessen en bijhorende accessoires. Je kunt het droogrek helemaal uit elkaar halen.
  34,95
 • Quick view

  Boon Twig Afdruiprekje

  Het Boon Twig Afdruiprekje is handig voor het laten drogen van kleinere babyspullen zoals fopspenen. Dit afdruiprekje heeft een vorm van een boom en maakt ruimte voor wat grotere producten.
  6,99
 • Quick view

  Boon Stem Afdruiprekje

  Met het Boon Stem Afdruiprekje laat je kleinere babyspullen gemakkelijk drogen. Dit afdruiprekje heeft een vorm van een plant en is erg praktisch. Tevens creëert het ruimte voor andere grote spullen.
  6,99
 • Quick view

  Babymoov Flessendroger Compact

  Op de Babymoov Flessendroger Compact drogen alle soorten baby drinkflesjes. De droger biedt ruimte voor 6 babydrinkflessen. Het water wordt opgevangen in de uitneembare water-opvangbak aan de onderkant.

  20,50

  16,90

 • Quick view

  Boon Afdruiprekje Grass Grijs

  Dit Boon Afdruiprekje Grass Grijs is een ideaal afdruiprekje! Het gras houdt de objecten rechtop terwijl het overtollige water wegdruipt in het opvangbakje. Het afdruiprekje is gemakkelijk te onderhouden.
  27,50
 • Quick view

  Boon Afdruiprekje Grass Groen

  Dit Boon Afdruiprekje Grass Groen is een ideaal afdruiprekje! Het gras houdt de objecten rechtop terwijl het overtollige water wegdruipt in het opvangbakje. Het afdruiprekje is gemakkelijk te onderhouden.

  27,50

  23,49

 • Quick view

  Boon Lawn Afdruiprekje Grijs

  Dit Boon Lawn Afdruiprekje Grijs is een ideaal afdruiprekje! Het gras houdt de objecten rechtop terwijl het overtollige water wegdruipt in het opvangbakje. Het afdruiprekje is gemakkelijk te onderhouden.
  35,-
 • Quick view

  Boon Sprig Afdruiprekje

  Het Boon Sprig Afdruiprekje is handig voor het laten drogen van kleinere babyspullen zoals fopspenen en flesjes. Dit afdruiprekje heeft een vorm van een plant en maakt ruimte voor wat grotere producten.
  25,-
 • Quick view

  Boon Travel Trip Afdruiprekje

  Met het Boon Travel Trip Afdruiprekje maak je gemakkelijk drinkflesjes, fopspenen, ventieltjes en borstkolf onderdelen schoon. De set wordt geleverd in een compacte box en inclusief verschillende borsteltjes.
  25,-
 • Quick view

  Beaba Zuigflessen Uitdruiprek

  Het Beaba Zuigflessen Uitdruiprek is ruim genoeg voor 6 flessen en alle bijbehorende accessoires. Het uitdruiprek staat op een voet met een opstaande rand die de druppels opvangt. Makkelijk schoonmaken dus!
  34,99
13 Resultaten
Trustpilot