Medela flessen en flessenspenen

Wij verkopen allerlei soorten flessen en flessenspenen van Medela. Het is maar net waar je kindje behoefte aan heeft. Elk kindje heeft immers een passende fles nodig, zodat het goed en comfortabel kan drinken. Een fles en flesspeen van Medela is meestal bedoeld voor moedermelk. Je gebruikt deze bijvoorbeeld in combinatie met een Medela kolf.

Lees meer...

Gemakkelijk overstap van borst naar Medela fles

Met sommige Medela flessen stapt je kindje gemakkelijk over van de borst naar de fles. Dit komt doordat de speen van deze fles de vorm heeft van de moederborst. Je baby kan het natuurlijke zuiggedrag dat het gewend is, behouden. Zo’n fles is ook ideaal als je de kleine meestal de borst geeft en slechts af en toe de fles. Bekijk op deze pagina welke flesspenen jij nodig hebt.

Medela fles voor moedermelk

Wij verkopen ook speciale moedermelkflessen van Medela. Moedermelk is kostbaar. Daarom is het belangrijk om te kiezen voor het juiste zakje of flesje om de melk te bewaren. Je kunt de melk rechtstreeks afkolven in de flesjes en deze vervolgens bewaren. Zo gaat er geen moedermelk verloren. Een Medela moedermelkflesje is verkrijgbaar in verschillende formaten. Meestal kun je kiezen uit een Medela moedermelkflesje van 150 of 250 ml. De vraag welk formaat fles je nodig hebt, hangt vaak af van de fase van je kindje. Net na de geboorte drinkt je kindje per keer nog weinig, maar als het wat ouder is heb je een grotere Medela fles voor moedermelk nodig. Wacht niet langer en bestel vandaag nog een fles of flesspeen van Medela! Bij Babypark kun je eenvoudig online bestellen via onze webshop. Je profiteert van de Laagste Prijsgarantie en een aantrekkelijke bezorgservice. Als jouw online order en betaling ons vandaag nog vóór 20.00 uur bereikt en het bestelde product ook bij ons op voorraad is, krijg jij het morgen thuisbezorgd.

Lees minder...
7 Resultaten
 • Quick view

  Medela Moedermelkflesjes 250 ml 2 Stuks

  De Medela Moedermelkflesjes 250 ml worden geleverd als set van 2 stuks. De flesjes kunnen perfect gecombineerd worden met de borstkolven van Medela zodat je één flesje kunt gebruiken voor afkolven en voeden.

  13,75

  11,99

 • Quick view

  Medela Speen Medium Flow 2 Stuks

  Met de Medela Speen Medium Flow komt de melk met een gemiddeld tempo uit het flesje. De speen past op de moedermelk flesjes van Medela en wordt geleverd in een set van 2 stuks.

  6,95

  6,50

 • Quick view

  Medela Calma Moedermelkflesje 150 ml

  Met het Medela Calma Moedermelkflesje 150 ml drinkt je kindje uit een flesje op dezelfde manier als dat hij of zij uit de borst drinkt. Pauzeren of ademen is geen probleem. Er is één maat speen die geschikt is voor alle baby's.

  17,45

  16,95

 • Quick view

  Medela Speen Slow Flow 2 Stuks

  Met de Medela Speen Slow Flow komt de melk met een langzaam tempo uit het flesje. De speen past op de moedermelk flesjes van Medela en wordt geleverd in een set van 2 stuks.

  6,95

  6,50

 • Quick view

  Medela Calma Speen

  Met de Medela Calma Speen drinkt je kindje uit een Calma flesje op dezelfde manier als dat hij of zij uit de borst drinkt. Pauzeren of ademen is geen probleem. Er is één maat speen die geschikt is voor alle baby's.

  14,85

  13,95

 • Quick view

  Medela Calma Moedermelkflesje 250 ml

  Met het Medela Calma Moedermelkflesje 250 ml drinkt je kindje uit een flesje op dezelfde manier als dat hij of zij uit de borst drinkt. Pauzeren of ademen is geen probleem. Er is één maat speen die geschikt is voor alle baby's.

  19,45

  16,49

 • Quick view

  Medela Moedermelkflesjes 150 ml 3 Stuks

  De Medela Moedermelkflesjes 150 ml worden geleverd als set van 3 stuks. De flesjes kunnen perfect gecombineerd worden met de borstkolven van Medela zodat je één flesje kunt gebruiken voor afkolven en voeden.

  14,45

  10,16

7 Resultaten
Trustpilot