Flesverwarmer


 

Het is algemeen bekend dat je kind de voeding op de juiste temperatuur toegedient moet krijgen. Een flesverwarmer van Babypark maakt dit mogelijk. Je zult merken dat het toedienen van voedsel makkelijker zal gaan als voorheen.

Je voorkomt hiermee krampjes in de buik van je kind en op deze manier zal je kind met meer smaak de voeding nuttigen. Zo krijgt je kind alle voedingsstoffen binnen die hij of zij nodig heeft.

Naast onze collectie flesverwarmers hebben wij ook een uitgebreid assortiment aan voedingsartikelen. Klik hier om alle voedingsartikelen te bekijken.

Bezoek een van onze megastores of shop online!
Bij Babypark slaag je altijd. Europa's grootste en goedkoopste babywinkel biedt een ruim assortiment aan buggy's, kinderwagens, kinderstoelen, babyfoons, speelgoed, verzorgingsartikelen, beddengoed en babykamers. In onze grote megastores verkopen wij werkelijk alles wat je nodig hebt voor je baby of peuter. Kijk gerust eens rond op onze webshop en kies de babyuitzet van jouw wensen. Of bezoek een van onze vestigingen. Onze verkopers zijn je graag van dienst!