ByKay geweven draagdoek

Een geweven draagdoek van ByKay is zowel voor jou als je kindje heel comfortabel. Dankzij de geweven stof wordt het gewicht van je kindje evenredig verdeeld. In de doek draag je je kindje op je rug, buik of heup. Meerdere opties zijn dus mogelijk. Een geweven draagdoek van ByKay is meestal te gebruiken vanaf de geboorte totdat je kindje ongeveer 23 kg weegt. De draagdoek is meestal prima bestand tegen de wasmachine. Vaak bestaat een geweven draagdoek van ByKay uit een combinatie van katoen en linnen. Kijk op deze pagina voor ons actuele aanbod geweven draagdoeken van ByKay!

Lees meer...

Een ByKay geweven draagdoek als hangmat

In veel gevallen is een ByKay geweven draagdoek niet alleen te gebruiken als babydrager, maar ook als hangmat voor je baby. Een hangmat geeft je kindje een groot comfort. Het is zeker aan te raden om de draagdoek ook eens als hangmat te gebruiken!

Over ByKay

ByKay is een merk van comfortabele babydragers, meestal van tricot of geweven stof. Naast de ByKay geweven draagdoeken op deze pagina verkopen wij ook andere babydragers van ByKay. De wens van elke ouder of verzorger is weer anders. Bekijk ook eens ons complete assortiment van ByKay en zoek de draagdoek uit die aan jouw wensen voldoet. ByKay geweven draagdoeken zijn online te bestellen via Babypark.nl. Je profiteer van de Laagste Prijsgarantie. Hierdoor weet je zeker dat je niet teveel betaalt voor de draagdoek. Ontvangen wij jouw online order en betaling vandaag nog vóór 20.00 uur, dan doen wij de bestelde producten meestal meteen op de post. Dit is alleen mogelijk als de bestelde ByKay geweven draagdoek bij ons op voorraad is.

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    ByKay Woven Deluxe Draagdoek

    De ByKay Woven Deluxe Draagdoek geeft je kindje een geborgen gevoel en biedt jou de mogelijkheid om je kindje op een comfortabele manier te dragen. De draagdoek heeft een maximum draaggewicht van 23 kg.

    89,95

    50,37

1 Resultaten
Trustpilot