Grijze box met lade

Grijze kinderboxen zijn helemaal van deze tijd. Bij Babypark zijn vaak meerdere grijze kinderboxen verkrijgbaar. Sommige boxen lijken gemaakt van grijzig hout, wat heel stijlvol overkomt. Andere boxen zijn gelakt in een donkere, grijze lak waarbij niets meer van het hout zichtbaar is. Het is maar net van welke stijl je houdt. De grijze boxen op deze pagina zijn allemaal verkrijgbaar met lade.

Lees meer...

Het voordeel van een grijze box met lade

Het is een aanrader om jouw uitgekozen grijze box met lade te bestellen. In de boxlade kun je meestal veel spulletjes kwijt. De lade is ideaal voor het opbergen van rondslingerend speelgoed. Kijk op deze pagina welke grijze box met lade heel goed past bij jouw interieur. Aan de lade van vrijwel elk grijze box op deze pagina zitten handgrepen. Dit maakt het gemakkelijker om de lade te openen en te sluiten.

Nog meer kenmerken van een grijze kinderbox

Onze grijze kinderboxen met lade zijn van goede kwaliteit. De bodem van vrijwel elke grijze kinderbox met lade op deze pagina is in hoogte verstelbaar. Is je kindje nog klein, dan plaats je de boxbodem in de hoogste stand. Je bespaart dan je rug bij het in de box en uit de box tillen van je kindje. Is je kindje groter, dan bestaat het gevaar dat je kindje vanaf de hoge positie gemakkelijk uit de box kan klimmen. Het is dan beter om de boxbodem in een lagere positie te verstellen. Bestel vandaag nog jouw gewenste grijze box met lade online via onze webshop. Wij bezorgen de box zo snel mogelijk bij je thuis op het moment dat jou het beste uitkomt. Bij Babypark profiteer je van de Laagste Prijsgarantie. Hierdoor weet je zeker da je nooit teveel betaalt.

Lees minder...
3 Resultaten
 • Quick view

  Kidsmill Brent Box Met Lade Oldwood

  De Kidsmill Brent Box Met Lade Oldwood is een robuuste kinderbox die gemaakt is van hoogwaardig materiaal. De box voldoet aan de Europese veiligheidseisen en de bodem is eenvoudig in 3 standen te verstellen.

  366,-

  329,-

 • Quick view

  Europe Baby Robin II Box Met Lade

  De Europe Baby Robin II Box Met Lade is een echte aanvulling op je interieur. De Robin II box heeft een strak design en is voorzien van een handige (opberg)lade voor al het speelgoed van je kindje.
  189,-
 • Quick view

  Europe Baby Casper Box Met Lade

  De Casper Box Met Lade is een degelijke en hoogwaardige box met een ruime opberglade. De strakke lijnen en mooie afwerking zorgen ervoor dat de box perfect is te combineren met vrijwel ieder interieur.
  239,-
3 Resultaten