Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Grote hydrofiele luiers

Met een hydrofiele luier kun je vele kanten op. Niet alleen zorg je voor een duurzame oplossing wanneer je ze als luier inzet en bescherm je de huid van jouw kindje, het is ook een erg veelzijdig artikel. De eigenschappen die het nodig heeft als luier, komen ook van pas bij het gebruik als handdoek bijvoorbeeld. Het absorbeert vocht en droogt snel. Daarnaast kan het ook prettig zijn om een klein formaat handdoek te hebben aangezien je overal wat eenvoudiger bij kunt. Ook een ideale oplossing voor onderweg want ze zijn door het compacte formaat eenvoudig op te bergen en mee te nemen. Daarnaast zijn de hydrofiele luiers te gebruiken als monddoekje en eindigen ze vaak als een algemeen schoonmaakdoekje. De hydrofiele doeken zijn in verschillende formaten beschikbaar. Bestel het formaat dat je nodig hebt.

Lees meer...

Assortiment grote hydrofiele luiers

Met een hydrofiele luier in groot formaat heb je nog meer mogelijkheden dan met de klein formaat luiers. Met de grote hydrofiele doeken kun je bijvoorbeeld ook jouw kindje inbakeren zodat ze dezelfde geborgenheid kunnen ervaren als in de baarmoeder. In ons assortiment hebben we zelfs hydrofiele doeken van 120x120cm. Niet alleen bieden we verschillende formaten maar de hydrofiele doeken zijn ook met verschillende prints te bestellen. Zo is een groot hydrofiel doek ook leuk als een speelkleedje. Bekijk de verschillende prints en uitvoeringen en laat je verrassen.

Bestellen hydrofiele luiers groot

Je bestelt de hydrofiele luier groot of klein en wanneer je dat voor 20:00 uur doet, wordt het dezelfde werkdag nog verstuurt. Bestel je voor 20 euro of meer dan betaal je geen verzendkosten. Ga je toch liever langs bij een van onze megastores dan kan dat natuurlijk ook. Dan kun je in de showroom van duizenden vierkante meters naast de grote hydrofiele luiers ook meteen een blik werpen ons overige assortiment. Met je vragen kun je ook direct terecht bij ons team van productspecialisten.

Lees minder...

Filters

Prijs
Filteren
Pagina

1-36 van 79 producten 79 producten

Populariteit
  • Baby Bello Hydrofiel Luier
    5,95 Adviesprijs 0,-
  • Little Dutch Hydrofiel Luier Pure 120 x 120 cm
    19,90 Adviesprijs 0,-
  • Little Dutch Hydrofiel Luier Sailors Bay 120 x 120 cm
    21,90 Adviesprijs 0,-
  • Laagste prijsgarantie, altijd de goedkoopste
  • Laagste prijsgarantie, altijd de goedkoopste
    Gratis verzending vanaf 35,-
    Supersnelle levering
  • Laessig Little Forest Swaddle 3 Stuks
    26,95 Adviesprijs 0,-
  • Gratis verzending vanaf 35,-
  • Jollein Stargaze Multidoek Hydrofiel Large 2 Stuks
    10,98 Adviesprijs 0,-
  • Supersnelle levering
Filteren
Pagina

1-36 van 79 producten 79 producten

Populariteit
Scroll naar boven

Oval loader