Happy Horse Rabbit Richie

De knuffels van Happy Horse hebben ieder een sterke uitstraling en karakter en onderscheiden zich daarmee van andere knuffels. Een van de meest iconische figuurtjes in de collectie van Happy Horse is Rabbit Richie. Dit leuke konijn met de vrolijke lange oren is in verschillende kleuren te verkrijgen en zal snel de favoriete knuffel van je kindje worden. Niet alleen wordt jouw eigen kindje blij gemaakt met Rabbit Richie van Happy Horse, het merk werkt ook al jaren samen met veel goede doelen en produceert hier ook voor. Bekijk de collectie voor jouw kindje in het assortiment van Babypark.

Lees meer...

Happy Horse Rabbit Richie artikelen

Bij Babypark hebben we verschillende artikelen die gebaseerd zijn op Rabbit Richie. Uiteraard hebben we hem als knuffel beschikbaar waarbij je uit verschillende kleuren kunt kiezen. Ook is de knuffel in verschillende maten beschikbaar: 92 cm, 58 cm en 28 cm. De Rabbit Richie knuffel kan worden gewassen op 30 graden (niet geschikt voor de droger) en voldoet aan de Europese veiligheidseisen. Naast de knuffel hebben we ook andere artikelen op basis van Rabbit Richie van Happy Horse. Zo hebben we knuffeldoekjes, muziekdoosjes, slofjes, hangers en rammelaars. Kom de schattige en vrolijke producten eens met eigen ogen bekijken in een van onze megastores. Je kindje wordt op slag verliefd. De adresgegevens van een megastore in jouw regio vind je terug op onze website.

Happy Horse Rabbit Richie online kopen

Bij Babypark hanteren we de laagsteprijsgarantie zodat je Happy Horse Rabbit Richie kunt kopen tegen de scherpste prijzen van Nederland. Bestel je via onze webshop en bedraagt de totale bestelwaarde 20 euro of meer dan betaal je ook nog eens geen verzendkosten. Bestellingen die je voor 23:59 uur plaatst, worden in de regel nog dezelfde dag verzonden zodat je kindje de volgende dag al kennis kan maken met Rabbit Richie.

Lees minder...
20 Resultaten
 • Quick view

  Happy Horse Rabbit Richie Knuffeldoekje

  Met het Happy Horse Rabbit Richie Knuffeldoekje kan je kindje lekker knuffelen en spelen. Het knuffeldoekje is gemaakt van zacht materiaal, geschikt vanaf de geboorte en voorzien van het CE-keurmerk.

  Normale prijs: 10,49

  Special Price 10,-

 • Quick view

  Happy Horse Rabbit Richie Knuffel 28 cm

  Met deze schattige Happy Horse Rabbit Richie Knuffel 28 cm kan je kindje lekker spelen en knuffelen! De knuffel voldoet aan Europese veiligheidseisen en is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht aanvoelt.
  11,49
 • Quick view

  Happy Horse Rabbit Richie Knuffel 38 cm

  Met deze schattige Happy Horse Rabbit Richie Knuffel 38 cm kan je kindje lekker spelen en knuffelen! De knuffel voldoet aan Europese veiligheidseisen en is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht aanvoelt.
  15,49
 • Quick view

  Happy Horse Rabbit Richie Muziekdoosje

  Met het Happy Horse Rabbit Richie Muziekdoosje kan je kindje lekker genieten van het muziekje, spelen en knuffelen. Het muziekdoosje is eenvoudig te bevestigen aan de wieg, box of ledikant.

  Normale prijs: 19,95

  Special Price 17,59

 • Quick view

  Happy Horse Rabbit Richie Rammelaar

  Met de schattige Happy Horse Rabbit Richie rammelaar kan je kindje lekker knuffelen en rammelen. De rammelaar voelt zacht en comfortabel aan. Je kunt de rammelaar gewoon wassen in de wasmachine.

  Normale prijs: 11,99

  Special Price 8,99

 • Quick view

  Happy Horse Rabbit Richie Knuffel 58 cm

  Met deze schattige Happy Horse Rabbit Richie Knuffel 58 cm kan je kindje lekker spelen en knuffelen! De knuffel voldoet aan Europese veiligheidseisen en is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht aanvoelt.

  Normale prijs: 25,49

  Special Price 22,39

 • Quick view

  Happy Horse Rabbit Rosi Knuffeldoekje

  Met het Happy Horse Rabbit Rosi Knuffeldoekje kan je kindje lekker knuffelen en spelen. Het knuffeldoekje is gemaakt van zacht materiaal, geschikt vanaf de geboorte en voorzien van het CE-keurmerk.
  13,99
 • Quick view

  Happy Horse Rabbit Richie Bijtring

  De Happy Horse Rabbit Richie Bijtring is een vrolijk speeltje waar je kindje heerlijk op kan kauwen en bijten. Wanneer je kindje op het speeltje kauwt, zal het tandvlees verzachten en de doorkomende tandjes minder pijn doen.

  Normale prijs: 10,99

  Special Price 8,79

 • Quick view

  Happy Horse Rabbit Twine Knuffeldoekje Grey

  Met het Happy Horse Rabbit Twine Knuffeldoekje Grey kan je kindje lekker knuffelen en spelen. Het knuffeldoekje is gemaakt van zacht materiaal, geschikt vanaf de geboorte en voorzien van het CE-keurmerk.

  13,99

  11,49

 • Quick view

  Happy Horse Elephant Emily Knuffel 24 cm

  Met deze schattige Happy Horse Elephant Emily Knuffel 24 cm kan je kindje lekker spelen en knuffelen! De knuffel voldoet aan Europese veiligheidseisen en is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht aanvoelt.
  17,99
 • Quick view

  Happy Horse Elephant Eddy Knuffeldoekje

  Met het Happy Horse Elephant Eddy Knuffeldoekje kan je kindje lekker knuffelen en spelen. Het knuffeldoekje is gemaakt van zacht materiaal, geschikt vanaf de geboorte en voorzien van het CE-keurmerk.
  13,99
 • Quick view

  Happy Horse Rabbit Rosi Knuffel 22 cm

  Met deze schattige Happy Horse Rabbit Rosi Knuffel 22 cm kan je kindje lekker spelen en knuffelen! De knuffel voldoet aan Europese veiligheidseisen en is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht aanvoelt.

  15,99

  13,99

 • Quick view

  Happy Horse Rabbit Richie Knuffel 92 cm

  Met deze schattige Happy Horse Rabbit Richie Knuffel 92 cm kan je kindje lekker spelen en knuffelen! De knuffel voldoet aan Europese veiligheidseisen en is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht aanvoelt.
  79,99
 • Quick view

  Happy Horse Elephant Eddy Knuffel 24 cm

  Met deze schattige Happy Horse Elephant Eddy Knuffel 24 cm kan je kindje lekker spelen en knuffelen! De knuffel voldoet aan Europese veiligheidseisen en is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht aanvoelt.
  17,99
 • Quick view

  Happy Horse Elephant Eddy Knuffel 34 cm

  Met deze schattige Happy Horse Elephant Eddy Knuffel 34 cm kan je kindje lekker spelen en knuffelen! De knuffel voldoet aan Europese veiligheidseisen en is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht aanvoelt.
  26,99
 • Quick view

  Happy Horse Elephant Emily Knuffeldoekje

  Met het Happy Horse Elephant Emily Knuffeldoekje kan je kindje lekker knuffelen en spelen. Het knuffeldoekje is gemaakt van zacht materiaal, geschikt vanaf de geboorte en voorzien van het CE-keurmerk.
  13,99
 • Quick view

  Happy Horse Elephant Emily Knuffel 34 cm

  Met deze schattige Happy Horse Elephant Emily Knuffel 34 cm kan je kindje lekker spelen en knuffelen! De knuffel voldoet aan Europese veiligheidseisen en is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht aanvoelt.
  26,99
 • Quick view

  Happy Horse Rabbit Richie Slofjes

  Met deze Happy Horse slofjes weet je zeker dat de voetjes van je kind heerlijk warm blijven. De slofjes geven niet alleen warmte, maar maken het outfit van je kindje ook nog eens helemaal af. De slofjes zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zitten erg comfortabel.
  12,99
 • Quick view

  Happy Horse Rabbit Rosi Knuffel 36 cm

  Met deze schattige Happy Horse Rabbit Rosi Knuffel 36 cm kan je kindje lekker spelen en knuffelen! De knuffel voldoet aan Europese veiligheidseisen en is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht aanvoelt.

  21,99

  17,99

 • Quick view

  Happy Horse Rabbit Rosi Muziekdoosje

  Met het Happy Horse Rabbit Rosi Muziekdoosje kan je kindje lekker genieten van het muziekje, spelen en knuffelen. Het muziekdoosje is eenvoudig te bevestigen aan de wieg, box of ledikant.

  23,99

  23,29

20 Resultaten
Trustpilot