Taftan hemeltje babykamer

Maak het wiegje van je kindje compleet meen Taftan babykamer hemeltje! Een Taftan hemeltje geeft de babykamer extra sfeer. Daarnaast houdt een Taftan hemeltje muggen en vliegen zoveel mogelijk bij je kindje vandaan. Een hemeltje geeft je kindje ook een gevoel van geborgenheid. Op deze pagina tref je ons actuele aanbod Taftan hemeltjes aan.

Lees meer...

Taftan hemeltje met stijlvolle dessins

Een Taftan hemeltje voor de babykamer ziet er heel uniek uit. Vaak is deze versierd met stijlvolle dessins, zoals diertjes en bloemetjes in zachte tinten. Meestal verkopen wij ook andere decoratieartikelen van Taftan in dezelfde stijl en met dezelfde soort dessins. Het is een aanrader om een Taftan hemeltje te combineren met andere items van Taftan. Zo richt je de babykamer op een hele leuke manier in!

Over Taftan

Naast Taftan hemeltjes vind je in ons assortiment allerlei Taftan textielproducten, zoals beddengoed en babykameraccessoires. Het bedrijf Taftan werd ruim 25 jaar geleden opgericht door Frits Veenis. Met zijn ervaring in allerlei weeftechnieken, ontwierp hij allerlei textielproducten voor andere bedrijven en ontwerpers. Op een dag vroeg een opdrachtgever hem om textielproducten voor babykamers te maken. Dit textielset was een groot succes, waarop Veenis zich meer ging toeleggen op textielproducten voor baby’s. Zo ontstond Taftan. Nog steeds zijn Taftan textielproducten voor baby’s heel gewild. En dat is niet voor niets. Taftan hemeltjes en andere Taftan producten zijn kwalitatief goed en zien er prachtig uit! Jouw gewenste Taftan babykamer hemeltje en eventuele andere producten van Taftan bestel je eenvoudig online via onze webshop. Als jouw online order en betaling vandaag nog vóór 20.00 uur bij ons binnen zijn, doen wij de bestelde artikelen meestal meteen op de post, zodat jij deze morgen al ontvangt. Dit is alleen mogelijk als de bestelde artikelen bij ons op voorraad zijn.

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Taftan Hello World Klamboe

    De Taftan Hello World Klamboe hang je gemakkelijk boven het wiegje van je kindje. De sluier van Taftan is voorzien van een stijlvol ontwerp en zorgt voor een romantische uitstraling op de baby- of kinderkamer.
    79,-
1 Resultaten