Witlof for Kids hoeslaken campingbed

Vul het matras van je campingbed aan met een passend hoeslaken van Witlof for Kids! De campingbed hoeslakens van Witlof for Kids op deze pagina zijn meestal bedoeld voor een matras van 60 x 120 cm of 70 x 140 cm. Deze hoeslakens zijn meestal ook te gebruiken voor een wieg of ledikant. Vaak zijn hoeslakens van Witlof for Kids bedrukt met sfeervolle prints met bloemen en bladeren. Dat maakt deze hoeslakens uniek!

Lees meer...

Het comfort van campingbed hoeslakens van Witlof for Kids

Campingbed hoeslakens van Witlof for Kids zijn aan de hoeken voorzien van elastiek. Elk hoeslaken voor een campingbed van Witlof for Kids voelt heel prettig aan. Een Witlof for Kids hoeslaken voor een campingbed is meestal vochtabsorberend. Dit zorgt voor een groot comfort. Het gebruikte materiaal is meestal poplin katoen, wat lekker zacht aanvoelt.

Over Witlof for Kids

Alle artikelen van Witlof for Kids zijn veilig en comfortabel. Dat geeft jou als ouder of verzorger gemoedsrust. Jij hoeft je hier dan niet meer mee bezig te houden. Op deze manier wil Witlof for Kids jou ondersteunen bij de zorg voor je kleintje. De ontwerpers van Witlof for Kids zijn milieubewust te werk gegaan. Niet alleen de artikelen van Witlof for kids, maar ook het verpakkingsmateriaal, bevat zo min mogelijk stoffen die slecht zijn voor het milieu. Campingbed hoeslakens van Witlof for Kids zijn online te bestellen via onze webshop. Wij stellen alles in het werk om ervoor te zorgen dat jouw bestelde Witlof for Kids hoeslaken voor een campingbed jou zo snel mogelijk bereikt. Ontvangen wij jouw online order en betaling vandaag nog vóór 20.00 uur, dan versturen wij de artikelen meestal nog diezelfde dag. Vaak krijg jij het hoeslaken dan de volgende dag al thuisgestuurd. Dit is alleen mogelijk als het betreffende hoeslaken voor een campingbed van Witlof for Kids bij ons op voorraad is.

Lees minder...
6 Resultaten
 • Quick view

  Witlof For Kids Once Upon Hoeslaken Hazel Brown / Off White

  Het stijlvolle Witlof For Kids Once Upon Hoeslaken Hazel Brown / Off White zorgt voor een optimaal slaapcomfort in het ledikant. Het stijlvolle hoeslaken is gemaakt van zacht materiaal en sluit goed aan.
  29,95
 • Quick view

  Witlof For Kids Sparkle Hoeslaken

  Het Witlof For Kids Sparkle Hoeslaken zorgt voor een optimaal slaapcomfort als je kindje in het ledikant ligt. Het stijlvolle hoeslaken is gemaakt van hoggwaardig materiaal en sluit goed aan om het matras.
  29,95
 • Quick view

  Witlof For Kids Beleaf Hoeslaken

  Het Witlof For Kids Beleaf Hoeslaken zorgt voor een optimaal slaapcomfort als je kindje in het ledikant ligt. Het stijlvolle hoeslaken is gemaakt van zacht materiaal en sluit goed aan om het matras.
 • Quick view

  Witlof For Kids Colour Your World Hoeslaken

  Het Witlof For Kids Colour Your World Hoeslaken zorgt voor een optimaal slaapcomfort in het ledikant van je kindje. Het stijlvolle hoeslaken is gemaakt van zacht en hoogwaardig materiaal en sluit goed aan.

  31,95

  29,95

 • Quick view

  Witlof For Kids Once Upon Hoeslaken Sand / Off White

  Het stijlvolle en handige Witlof For Kids Once Upon Hoeslaken Sand / Off White zorgt voor een optimaal slaapcomfort in het ledikant. Het stijlvolle hoeslaken is gemaakt van zacht materiaal en sluit goed aan.
  29,95
 • Quick view

  Witlof For Kids Hoeslaken Off White 60 x 120 cm

  Het Witlof For Kids hoeslaken zorgt voor een optimaal slaapcomfort als je kindje in het ledikant ligt. Gemaakt van zacht materiaal dat vrij is van schadelijke stoffen en sluit nauw aan om het matras.
  25,95
6 Resultaten
Trustpilot