Houten kinderstoeltje Basicline

Een houten kinderstoeltje van Basicline is meestal heel praktisch. Vaak is een Basicline kinderstoeltje van hout heel gemakkelijk op te klappen. Verder biedt de stoel je kindje een optimaal comfort. De meeste Basicline kinderstoelen van hout hebben een ruim eetblad. De stoelen zijn stevig en duurzaam. Je kunt deze lange tijd gebruiken. Veel Basicline kinderstoelen van hout zijn te gebruiken totdat je kindje ongeveer 3 jaar oud is. Dit soort informatie vind je terug in de uitgebreide productbeschrijvingen bij de Basicline kinderstoelen op deze pagina.

Lees meer...

Een veilig Basicline kinderstoeltje van hout

Een Basicline kinderstoeltje van hout is niet alleen heel praktisch, maar ook heel veilig. Meestal zit bij de aankoop van de kinderstoel ook een veiligheidstuigje inbegrepen. Een veiligheidstuigje voorkomt dat je kindje uit de stoel valt of klimt. Basicline kinderstoelen van hout zijn goedgekeurd volgens de Europese Veiligheidsnorm EN 14988.

Over Basicline

Basicline kinderstoelen en andere artikelen van dit label bieden je kleintje een stevig basis, zonder extra foefjes die je toch niet gebruikt. Je krijgt wat je nodig hebt. En dat heeft een groot pluspunt. De eenvoudige ontwerpen maken het jou heel simpel. weet waar je aan toe bent. Naast Basicline kinderstoelen van hout verkopen wij ook andere meubels, zoals ledikantjes. Verder tref je in ons assortiment van Basicline meestal badjes en bijbehorende badstandaarden aan, badzitjes, toiletverkleiners, potjes en opstapjes. Al deze artikelen worden geleverd voor een betaalbare prijs. Wacht niet langer en bestel vandaag nog een houten kinderstoeltje van Basicline en eventuele andere artikelen van Basicline online via onze webshop. Wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat de bestelde artikelen zo snel mogelijk jouw kant op komen. Bij je aankoop profiteer je van de Laagste Prijsgarantie. Hierdoor weet je zeker dat je niet teveel betaalt.

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Basicline London Kinderstoel Blank

    De Basicline London Kinderstoel Blank is met het ruime eetblad een fijne zitplaats voor je kindje vanaf het moment dat hij / zij kan zitten. De inklapbare kinderstoel neemt weinig ruimte in beslag als je hem niet gebruikt.

    110,-

    99,99

1 Resultaten