Inbakeren met Pacco

Sommige pasgeboren baby’s maken voortdurend ongecontroleerde bewegingen met de armpjes. Hierdoor houden zij zichzelf uit de slaap. Ook kunnen baby’s zichzelf per ongeluk krabben. Kan je baby maar moeilijk in slaap komen, dan kan inbakeren met een Pacco inbakerdoek of inbakerzakje de oplossing zijn. Pacco inbakerzakjes worden aanbevolen door kinderartsen en consultatiebureaus.

Lees meer...

Inbakeren met een Pacco inbakerzakje

Inbakeren met een Pacco inbakerdoek of inbakerzakje kan op een hele veilige manier. Het gebruik van een Pacco inbakerzakje spreekt voor zich. De kans op verkeerd inbakeren is nihil. Verder is je kindje in een Pacco inbakerzakje minder strak in gebakerd, waardoor het meer bewegingsruimte heeft. Verder voelt een Pacco inbakerzakje heel prettig aan voor je kindje. De meeste Pacco inbakerzakjes zijn gemaakt van honderd procent katoen.

Over Pacco

Het Pacco inbakerzakje is ruim twintig jaar geleden ontworpen door Sylvie Zuidam. Toen haar derde baby onrustig was en weinig sliep, ging ze op onderzoek uit. Ze kwam erachter dat inbakeren de oplossing is. Ingebakerd kon haar kindje wel slapen. Hierdoor sliep Sylvie zelf ook weer goed. Op dat moment waren er nog geen kant-en-klare inbakerzakjes op de markt. Sylvie moest haar kindje in een gewone inbakerdoek inbakeren. Dit terwijl er voor het inbakeren op een traditionele manier best wat kennis en handigheid nodig is. Het bracht haar op het idee om een inbakerzakje te ontwerpen waarmee ouders hun kinderen op een gemakkelijke en veilige manier kunnen inbakeren. Zo ontstond het Pacco inbakerzakje. Bestel op deze pagina een Pacco inbakerzakje of inbakerdoek! Bij Babypark profiteer je van de Laagste Prijsgarantie. Hierdoor weet je zeker dat je niet teveel betaalt. Als jouw online order en betaling vandaag nog vóór 20.00 uur bij ons binnen zijn, doen wij je bestelling in de meeste gevallen nog diezelfde avond op de post. Jij ontvangt de bestelde artikelen dan de volgende dag bij je thuis.

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Pacco Inbakerdoek Wit Mt L 7-9 kg

    Op een veilige en vertrouwde wijze je kindje inbakeren? In deze Pacco inbakerdoek komt je kindje volledig tot rust en slaapt het beter. Gemaakt van 100% katoen en geschikt voor baby's van 7-9kg (vanaf 60cm).
    59,95
1 Resultaten