Ingenuity schommelstoel

Voor de bekende schommelstoelen van Ingenuity kun je terecht bij Babypark. Dit merk biedt verschillende stoelen voor elk budget. Er zijn versies in compacte afmetingen die tot wel 60% kleiner zijn dan een standaard schommelstoel. Het schommelen geeft jouw kindje een rustgevend gevoel en wordt al honderden jaren toegepast. Tegenwoordig kan dat ook via een automatische schommelstoel gebeuren zodat je zelf de handen vrijhoudt. Zo heb jij tijd en bewegingsvrijheid om andere zaken te doen terwijl jouw kindje veilig in de schommelstoel zit gegespt en helemaal tot rust komt. Bij Babypark hebben we verschillende schommelstoelen waaronder dus de Ingenuity baby schommelstoel-lijn.

Lees meer...

Schommelstoel assortiment Ingenuity

Sommige stoeltjes kunnen van voren naar achteren bewegen en sommige stoeltjes van links naar rechts. Ook zijn er 2-in-1 oplossingen die alle richtingen kunnen schommelen en 360 graden te draaien zijn. De zijwaartse beweging imiteert meer het gevoel dat de baby had toen het werd meegedragen in de baarmoeder. De stoeltjes zijn ook uitgerust met verschillende snelheden en geluidjes en muziekjes die ervoor zorgen dat jouw kindje nog meer kan ontspannen. De smart size en portable modellen zijn eenvoudig mee te nemen of op te bergen. De portable versies kunnen ingeklapt worden.

Bestellen Ingenuity schommelstoel

Voor welk model uit de Ingenuity-lijn je ook gaat, je haalt altijd een stoeltje van hoogwaardige kwaliteit in huis. En bestel je voor 20:00 uur dan versturen we het dezelfde dag nog. Zo ontvang je het dus vaak al de volgende dag in huis. Wij rekenen geen verzendkosten voor bestellingen met een bestelwaarde van 20 euro of meer. Je bent natuurlijk ook altijd welkom in een van onze 10 megastores die je verspreid over Nederland vindt. Daar kun je de werking van de Ingenuity schommelstoel zelf eens komen bekijken. Onze verkoopspecialisten kunnen je er alles over vertellen. De adressen vind je op onze website.

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Ingenuity Babyswing Power Adapt Portable Swing Braden

    De Ingenuity Babyswing Power Adapt Portable Swing Braden heeft 5 verschillende snelheden en wordt geleverd met speelboog. Daarnaast beschikt de swing over 8 melodieën en 3 natuurgeluiden die je kindje erg leuk zal vinden.

    159,99

    139,-

1 Resultaten