Inklapbare buggy Miwen

Ben je op zoek naar een buggy die je gemakkelijk inklapt tot een compact pakketje, dan is de Miwen buggy een goede keus. Verder biedt deze inklapbare buggy Miwen je alles wat je nodig hebt om een kindje vanaf 6 maanden op een comfortabele manier te vervoeren. Je kunt de buggy gebruiken totdat je kindje ongeveer 15 kg weegt. Meestal is dat rond de leeftijd van drie of vier jaar. De inklapbare buggy Miwen is ook veilig. De buggy voldoet aan de Europese veiligheidsnorm EN 188.

Lees meer...

Het gebruiksgemak van de Miwen buggy

Op alle wielen van de inklapbare Miwen buggy zit vering. De voorwielen zijn zwenkwielen, zodat je gemakkelijk een bocht kunt nemen. Onderaan de buggy zit een ruime boodschappenmand waarin je spullen van maximaal 3 kg kunt vervoeren. Het inklappen van de inklapbare Miwen buggy gaat heel eenvoudig. Dit kan in één vloeiende beweging gedaan worden. Ingeklapt heeft de Miwen buggy de volgende afmetingen: 57 x 47 x 23 cm cm. Ingeklapt kun je de buggy ook gemakkelijk met je meedragen, niet alleen vanwege het lichte gewicht van de buggy maar ook vanwege de handige opbergtas. Bij de aankoop van een inklapbare Miwen buggy zit namelijk een opbergtas inbegrepen.

Het comfort van de Miwen buggy

De voetensteun en de rugleuning zijn verstelbaar in meerdere posities. Aan de buggy zit een grote zon- en windkap, wat je kindje onderweg extra comfort geeft. Dankzij de gordelpads heeft je kindje minder last van de 5-punts gordel. De gordelpads zorgen ervoor dat de gordel niet gaat ‘snijden’. De Miwen buggy biedt jou je kindje dus alles wat jullie nodig hebben voor een comfortabele rit! Inklapbare Miwen buggy’s zijn online te bestellen via Babypark.nl. Ook bij de aankoop van inklapbare Miwen buggy’s profiteer je van onze Laagste Prijsgarantie en onze aantrekkelijke bezorgservice!

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Miwen Buggy

    De Miwen Buggy heeft een stijlvol design en handige eigenschappen zodat je kindje comfortabel zit. De buggy kan compact worden opgevouwen en wordt geleverd inclusief bekerhouder en handige opbergtas.
    95,-
1 Resultaten
Trustpilot