Jellycat Bashful

Jellycat is een Brits merk dat in 1999 werd opgericht en zacht speelgoed ontwikkelt dat zich altijd weet te onderscheiden van het gros in de markt. De ontwerpen worden in het Verenigd Koninkrijk gemaakt en krijgen door het gebruik van luxe materialen fysiek vorm als knuffel. De aparte knuffels worden inmiddels wereldwijd verkocht. In Nederland kun je uiteraard bij Babypark terecht waar je o.a. de bashful-lijn van Jellycat terugvindt. Deze heerlijke zachte knuffels zijn verkrijgbaar in vele verschillende dierenfiguurtjes. Voor welke knuffel je ook gaat, je bestelt het tegen de scherpste prijs van Nederland dankzij de laagsteprijsgarantie van Babypark.

Lees meer...

Assortiment bashful Jellycat

In het assortiment van Babypark vind je verschillende leuke figuurtjes uit de Bashful collectie van Jellycat. Zo kun je terecht voor een konijn, schildpad en zelfs dino. Er zijn verschillende maten en kleuren beschikbaar. De knuffels zijn door hun mooie design ook een lust voor het oog in elke kinderkamer. Doordat de knuffels geschikt zijn vanaf de geboorte, vormen ze ook een bijzonder leuk en origineel kraamcadeau. Kom ze allemaal eens met eigen ogen bewonderen in een van onze megastores. Op onze website vind je een overzicht van al onze megastores en de adresgegevens en openingstijden. Zo vind je eenvoudig een megastore in jouw regio waar je jouw Jellycat Bashful knuffel kunt kopen.

Jellycat Bashful knuffel kopen

Online bestellen van je gewenste knuffel behoort bij Babypark uiteraard ook tot de mogelijkheden. Bestel je voor 23:59 uur dan verzenden we de Jellycat Bashful knuffel nog dezelfde werkdag. Zo kan het de volgende dag al een plekje in de kinderkamer krijgen en ook een plekje in het hart van je kindje. Verzending vanaf 20 euro is bij Babypark gratis.

Lees minder...
4 Resultaten
 • Quick view

  Jellycat Bashful Dino Knuffel 18 cm

  Deze Jellycat Bashful Dino Knuffel 18 cm is gemaakt van zacht en comfortabel materiaal waarmee je kindje lekker kan knuffelen. Daarnaast is de knuffel ook een leuke accessoire voor de baby- of kinderkamer.
  19,-
 • Quick view

  Jellycat Bashful Bunny Knuffel 31 cm

  Deze Jellycat Bashful Bunny Knuffel 31 cm is gemaakt van 100% polyester waar je kindje lekker mee kan knuffelen. De knuffel van Jellycat is geschikt vanaf de geboorte voldoet aan de Europese veiligheidsnorm.

  Normale prijs: 25,-

  Special Price 22,99

 • Quick view

  Jellycat Bashful Turtle Knuffel 18 cm

  Deze Jellycat Bashful Turtle Knuffel 18 cm is gemaakt van zacht en comfortabel materiaal waarmee je kindje lekker kan knuffelen. Daarnaast is de knuffel ook een leuke accessoire voor de baby- of kinderkamer.
  18,50
 • Quick view

  Jellycat Bashful Dino Knuffel 31 cm

  Deze Jellycat Bashful Dino Knuffel 31 cm is gemaakt van zacht en comfortabel materiaal waarmee je kindje lekker kan knuffelen. Daarnaast is de knuffel ook een leuke accessoire voor de baby- of kinderkamer.
  28,-
4 Resultaten
Trustpilot