Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Junior matras

Wanneer jouw kindje het ledikant ontgroeid is en toe is aan een peuterbedje dan kun je daarvoor bij Babypark het juiste matras aanschaffen. Een matras voor een junior bed bepaalt in hoge mate het slaapcomfort. Er zijn verschillende zaken die een rol spelen bij de aanschaf van een matras. Zo zijn er tegenwoordig matrassen die antibacterieel en antiallergisch zijn voor bijvoorbeeld kinderen met een huisstofmijtallergie. Met een dergelijk matras zal de nachtrust daardoor minder worden verstoord. Ook de stugheid van het matras speelt een belangrijke rol voor een goede nachtrust. Let dus op de stugheid in combinatie met het gewicht van jouw kindje. Sommige lattenbodems zijn instelbaar zodat hier nog wat speelruimte is. Door het verstellen van de lattenbodem kun je zo de stugheid verhogen wanneer jouw kindje zwaarder wordt bijvoorbeeld.

Lees meer...

Materiaal matras junior

Sommige junior matrassen beschikken ook over een pocketvering waarbij elke veer afzonderlijk van elkaar werkt en het matras zich dus prima vormt naar het lichaam. De druk van jouw lichaam wordt zo mooi verdeeld over het hele matras waardoor je comfortabeler slaapt. Andere matrassen maken weer gebruik van andere technieken zoals koudschuim en werkt daarbij met comfortzones. Een andere belangrijke eigenschap van een matras is de manier waarop het warmte en vocht afvoert. Zo hebben wij matrassen in het assortiment die beschikken over een tijk met passerelle voor een betere vochtregulatie doordat het vocht wordt verdeeld over een groter oppervlakte waardoor het sneller verdampt.

Junior matras bestellen

Onze junior matrassen kun je in onze webshop eenvoudig filteren op maat, merk, model en prijs. Zo vind je snel het matras dat past bij het bed van jouw kind en uiteraard past bij jouw budget. Door onze prijsmeters, die de prijzen van onze concurrenten controleren, bieden wij altijd de scherpste prijzen. Doordat wij bestellingen van boven de 20 euro gratis leveren, wordt elk junior matras ook gratis geleverd. Veel van de matrassen zijn direct op voorraad leverbaar waardoor jouw kind vaak al de volgende dag op zijn of haar nieuwe matras kan slapen. Wil je de matrassen komen testen dan kan dat ook. In een van onze 10 megastores helpen onze verkoopspecialisten je graag verder met de keuze voor het perfecte matras.

Lees minder...

Filters

Prijs
Filteren

20 producten

Populariteit
Filteren

20 producten

Populariteit
Scroll naar boven
Oval loader