20 Resultaten
 • Quick view Coming Kids Peuterbed Flex

  Coming Kids Flex Peuterbed

  Uit voorraad leverbaar

  179,-

  152,15

 • Quick view Bopita Belle Peuterbed 70 x 150 cm

  Bopita Belle Peuterbed 70 x 150 cm

  Uit voorraad leverbaar
  299,-
 • Quick view Bopita Romy Peuterbed 70 x 150 cm

  Bopita Romy Peuterbed 70 x 150 cm

  Uit voorraad leverbaar
  199,-
20 Resultaten

Juniorbedden

Een juniorbed of peuterbed is een bed voor kinderen die het ledikantje zijn ontgroeid maar nog niet toe zijn aan een regulier eenpersoonsbed. Een peuterbed is vaak geschikt voor kinderen tot een jaar of 6-7. De bedden zijn wat lager en beter afgestemd op de lengte van de peuter (matraslengte vaak 70x150). Sommige bedden zijn ook voorzien van deurtjes of verhoogde zijkanten zodat jouw kindje er minder makkelijk uitrolt.

Gevarieerd assortiment bed voor junior

In ons assortiment hebben wij een aantal fraaie opvallende juniorbedden zoals de Kids Factory Prinses Peuterbed dat door de hoge achterwanden en voorbord een koninklijke en romantische stijl uitademt. Dit komt mede door de fraaie hartjes die in het bord zijn gefreesd. Een ander bed dat waarschijnlijk vooral bij meisjes aan zal slaan is de Bopita Belle Peuterbed dat ook een romantisch design heeft met sierlijke accenten en afgeronde pootjes. Het bed is zowel in het wit als volledig roze te verkrijgen. Een meer stoere en industriële look vinden we terug in de het peuterbed Holland Kiske van het Nederlandse merk Happy Baby. Dit bed is uitgerust met deurtjes zodat jouw kindje er eenvoudig in en uit kan stappen maar tijdens de nacht er niet uitrolt. Het bed is verkrijgbaar in antraciet en wit.

Bed voor junior bestellen

Doordat we zoveel verschillende modellen hebben, loont het zeker de moeite om eens in een van onze 10 megastores te komen kijken. Je kunt je dan meteen laten informeren door onze deskundige verkoopspecialisten die graag al jouw vragen beantwoorden. Toch liever online bestellen? Dat is natuurlijk ook geen probleem. Via onze overzichtelijke webshop kun je de juniorbedden eenvoudig op merk en kleur sorteren. Wanneer het juniorbed uit voorraad leverbaar is en de bestelling wordt voor 20:00 uur in onze webshop geplaatst, dan versturen wij het bed dezelfde dag nog. Heb je nog vragen voordat je online gaat bestellen dan kun je ons altijd even bellen, mailen of Whatsappen.