Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Kinderbed matras

Voor een kinderbed voor kinderen van 3-7 jaar is een matras van 70x150cm een goed formaat. Koop je het meer op de groei en is kindje al wat groter dan kun je ook een matras van 90x200 cm overwegen. In elke formaat zijn verschillende varianten beschikbaar in het assortiment van Babypark. Alle matrassen bij Babypark zijn van gerenommeerde merken waardoor ze van hoge kwaliteit zijn. Daarnaast is het hele assortiment gedekt door onze laagsteprijsgarantie zodat je nooit teveel betaalt.

Lees meer...

Assortiment kinderbed matrassen

Voor elk budget hebben we een geschikt kinderbed matras. In het hogere prijssegment vind je bijvoorbeeld vaak verschillende comfortzones, antiallergisch materiaal, gebruik van tencel voor een verbeterde vocht- en warmteregulering en meer zaken die de nachtrust van je kindje ten goede komt. Tencel voorkomt tevens de groei van bacteriën zonder dat er chemicaliën aan zijn toegevoegd. Bepaal zelf wat voor soort opties je zelf wenst voor een matras voor jouw kinderbed. Wil je hierbij advies van ervaren verkoopspecialisten dan ben je altijd welkom in een van onze megastores. We adviseren je graag en je kunt de matrassen met eigen ogen bekijken (en met eigen handen voelen). Heb je een oud bedje uit dat van generatie op generatie overging waar je een nieuw kinderbed matras voor nodig hebt? Neem het oude matras mee naar een van onze megastores om te kijken welk matrasje het beste geschikt is.

Kinderbed matrassen online bestellen

Is de keuze voor jou al duidelijk? Bestel dan met het gemak van onze webshop. Plaatst de bestelling voor jouw kinderbed matras voor 23:59 uur en we verzenden het nog dezelfde werkdag. Voor bestellingen vanaf 20 euro geldt tevens dat we geen verzendkosten in rekening brengen.

Lees minder...

Filters

Prijs
Matrasmaat
Filteren

13 producten

Populariteit
Filteren

13 producten

Populariteit
Scroll naar boven
Oval loader