Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Europe Baby kinderbox met lade

Een Europe Baby kinderbox aanschaffen mét lade is een echte aanrader. De lade is ideaal voor het opbergen van speeltjes waar je kindje in de box mee speelt. Je gebruikt de beschikbare ruimte ook heel effectief. Kijk op deze pagina welke Europe Baby kinderbox met lade heel fijn is voor jou en je kindje en ook goed past bij het interieur.

Lees meer...

Een verstelbare Europe Baby box

Vrijwel altijd is de boxbodem te verstellen in twee standen. Is je kindje nog klein, dan is het aan te raden om de boxbodem in de hoogste stand te zetten zodat je niet te diep hoeft te bukken om je kindje in de box te leggen of eruit te halen. Is je kindje groter en bestaat het gevaar dat hij of zij uit de box kan klimmen, dan kun je de boxbodem het beste naar de laagste stand verstellen. De lade is meestal voorzien van soft close geleiding, wat geruisloos openen en sluiten mogelijk maakt. Kinderboxen van Europe Baby met lade zijn goedgekeurd volgens de Europese veiligheidsnormering.

Een stijlvolle Europe Baby box met lade

Veel kinderboxen van Europe Baby met lade hebben een mooi, verfijnd design. Meestal heb je de keuze uit meerdere, trendy kleuren. Jouw gewenste Europe Baby box met lade en eventuele andere producten zijn online te bestellen via Babypark.nl. Je profiteert van de Laagste Prijsgarantie. Hierdoor weet je zeker dat je niet teveel voor de kinderbox betaalt. Als wij jouw online order hebben ontvangen, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op om een leverdatum af te spreken. Meestal kun je ervoor kiezen om de Europe Baby box met lade door onze vakbekwame monteurs bij je thuis te laten monteren. Tijdens het bestelproces krijg je de mogelijkheid om dit aan te geven. Voor de montage vragen wij een kleine vergoeding.

Lees minder...

Filters

Prijs
Bodem verstelbaar
Wieltjes
Filteren

6 producten

Populariteit
  • Europe Baby Casper Box Met Lade
    Adviesprijs 0,-
  • Kidsmill Alaska Box Met Lade
    Adviesprijs 0,-
  • Europe Baby Robin II Box Met Lade
    Adviesprijs 0,-
Filteren

6 producten

Populariteit
Scroll naar boven
Oval loader