kinderstoel, kinderstoeltje, kinderstoelen, accessoires, accessoire

Cybex kinderstoel accessoires

Maak jouw Cybex kinderstoel compleet met Cybex kinderstoel accessoires. Op deze pagina tref je alle Cybex kinderstoel accessoires uit ons assortiment aan. Veel van deze items maken het gebruik van de kinderstoel stukken comfortabeler en praktischer. Kijk eens welke kinderstoel accessoires van Cybex jij nog niet hebt en eigenlijk onmisbaar zijn!

Cybex kinderstoel accessoires voor meer comfort

Denk bijvoorbeeld aan een inlay voor een Cybex kinderstoel. Met deze inlay voelt een Cybex kinderstoel veel fijner aan voor je kindje. Deze Cybex kinderstoel accessoires zijn over het algemeen heel gemakkelijk schoon te maken. Je neemt deze eenvoudig af met een vochtig doekje. Vaak is een inlay van Cybex ook prima uitwasbaar in de wasmachine. Een Cybex inlay is alleen te gebruiken in combinatie met een Cybex babyset. Dankzij een Cybex babyset kan je kindje al vanaf de leeftijd van 6 maanden in de Cybex kinderstoel zitten.

Lees meer...

Praktische kinderstoel accessoires van Cybex

Andere kinderstoel accessoires van Cybex zijn vooral heel handig. Een Cybex eetblad is bijvoorbeeld wel een hele praktische aanvulling op jouw Cybex kinderstoel! Op een eetblad kan je kindje zelf leren eten. Meestal heeft een Cybex eetblad een rand, zodat je kindje bordjes en bekers niet zo gemakkelijk naar beneden kan duwen. Ook deze Cybex kinderstoel accessoire is gemakkelijk schoon te maken. Het Cybex eetblad is een kinderstoel accessoire die je heel gemakkelijk aan de Cybex kinderstoel bevestigt. Gebruik je het eetblad niet meer omdat je kindje gewoon aan tafel eet, dan verwijder je deze kinderstoel accessoire van Cybex gewoon weer. Cybex eetbladen zijn meestal niet alleen verkrijgbaar in het wit, maar ook in andere, vrolijke en alternatieve kleuren. De Cybex kinderstoel accessoire van jouw wensen bestel je heel eenvoudig online via onze webshop. Wij begrijpen dat jij zo snel mogelijk van je aankoop wilt genieten. Wij doen er dan ook alles aan om ervoor te zorgen dat de bestelde Cybex kinderstoel accessoire zo snel mogelijk bij jou wordt thuisbezorgd. Bij Babypark profiteer je ook van de Laagste Prijs Garantie.

Lees minder...
2 Resultaten
 • Quick view

  Cybex Lemo Veiligheidstuigje

  Met het Cybex Lemo Veiligheidstuigje zit je kindje nog veiliger in de Cybex Lemo kinderstoel. Met dit tuigje kan je kindje niet meer zelf uit de Cybex Lemo kinderstoel klauteren. Het tuigje is snel te bevestigen.
  44,95
 • Quick view

  Cybex Lemo Comfort Inlay

  Deze zachte Cybex Lemo Comfort Inlay is een aanvulling op de Cybex Lemo Babyset. De inlay biedt je kindje extra ondersteuning en comfort wanneer hij of zij in de babyset van de Cybex Lemo kinderstoel zit.
  49,95
2 Resultaten
Trustpilot