Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Kinderstoel Accessoires

Cybex kinderstoel accessoires

Maak jouw Cybex kinderstoel compleet met Cybex kinderstoel accessoires. Op deze pagina tref je alle Cybex kinderstoel accessoires uit ons assortiment aan. Veel van deze items maken het gebruik van de kinderstoel stukken comfortabeler en praktischer. Kijk eens welke kinderstoel accessoires van Cybex jij nog niet hebt en eigenlijk onmisbaar zijn!

Cybex kinderstoel accessoires voor meer comfort

Denk bijvoorbeeld aan een inlay voor een Cybex kinderstoel. Met deze inlay voelt een Cybex kinderstoel veel fijner aan voor je kindje. Deze Cybex kinderstoel accessoires zijn over het algemeen heel gemakkelijk schoon te maken. Je neemt deze eenvoudig af met een vochtig doekje. Vaak is een inlay van Cybex ook prima uitwasbaar in de wasmachine. Een Cybex inlay is alleen te gebruiken in combinatie met een Cybex babyset. Dankzij een Cybex babyset kan je kindje al vanaf de leeftijd van 6 maanden in de Cybex kinderstoel zitten.

Lees meer...

Praktische kinderstoel accessoires van Cybex

Andere kinderstoel accessoires van Cybex zijn vooral heel handig. Een Cybex eetblad is bijvoorbeeld wel een hele praktische aanvulling op jouw Cybex kinderstoel! Op een eetblad kan je kindje zelf leren eten. Meestal heeft een Cybex eetblad een rand, zodat je kindje bordjes en bekers niet zo gemakkelijk naar beneden kan duwen. Ook deze Cybex kinderstoel accessoire is gemakkelijk schoon te maken. Het Cybex eetblad is een kinderstoel accessoire die je heel gemakkelijk aan de Cybex kinderstoel bevestigt. Gebruik je het eetblad niet meer omdat je kindje gewoon aan tafel eet, dan verwijder je deze kinderstoel accessoire van Cybex gewoon weer. Cybex eetbladen zijn meestal niet alleen verkrijgbaar in het wit, maar ook in andere, vrolijke en alternatieve kleuren. De Cybex kinderstoel accessoire van jouw wensen bestel je heel eenvoudig online via onze webshop. Wij begrijpen dat jij zo snel mogelijk van je aankoop wilt genieten. Wij doen er dan ook alles aan om ervoor te zorgen dat de bestelde Cybex kinderstoel accessoire zo snel mogelijk bij jou wordt thuisbezorgd. Bij Babypark profiteer je ook van de Laagste Prijs Garantie.

Lees minder...

Filters

Prijs
Filteren

4 producten

Populariteit
 • Cybex Lemo Comfort Inlay
  Adviesprijs 0,-
 • Image Alt

  100,- korting op
  Kidsmill Up!

  Bekijk actie
  Image Alt

  100,- korting op
  Kidsmill Up!

  Bekijk actie
 • Cybex Lemo Leertoren Set
  Adviesprijs 0,-
 • Cybex Lemo Tray
  Adviesprijs 0,-
Filteren

4 producten

Populariteit
Scroll naar boven
Oval loader