Kidsmill, Kidsmill Up, kinderstoel, Kidsmill Up kinderstoel

Benbat Kinderstoelen collectie

 

Op zoek naar de ideale kinderstoel? Dan ben je hier op het juiste adres. In onze uitgebreide collectie is er voor ieder wat wils.
Om de kinderstoel helemaal compleet te maken shop je ook de bijpassende kinderstoel accessoires gemakkelijk online.
Naast kinderstoelen vind je bij Babypark ook peuterstoeltjes en kinderfauteuils.

 

1 Resultaten
1 Resultaten

Benbat stoelverhoger

 

Er komt een moment waarop je kindje te groot is voor de kinderstoel, maar eigenlijk nog te klein is om goed op een eetkamerstoel te kunnen zitten. Een Benbat stoelverhoger biedt in zo'n geval uitkomst. Hierdoor zit je kindje veilig en stevig aan tafel.

 

Overal een fijne zitplaats

Een Benbat stoelverhoger is gemakkelijk mee te nemen. Zo heb je overal een fijne zitplaats voor je kindje: thuis, bij de oppas, tijdens een logeerpartij bij opa en oma of met een etentje in een restaurant. De lichtgewicht stoelverhoger past op vrijwel alle eetkamerstoelen.

 

Benbat stoelverhoger online bestellen

Ben je overtuigd van een Benbat stoelverhoger? Dan kun je deze heel gemakkelijk via deze pagina bestellen. Bij alle bestellingen vanaf €20,- geldt dat deze gratis worden thuisbezorgd. Dat is prettig shoppen! Bovendien profiteer je bij Babypark van de Laagste Prijsgarantie. Zie je ergens anders een Benbat stoelverhoger voor een lagere prijs? Laat het ons weten, dan betalen wij het verschil terug.