kinderstoel, kinderstoeltje, kinderstoelen

Bumbo kinderstoel

Bumbo kinderstoeltjes zijn de oplossing als je op zoek bent naar een fijne zitplaats voor je kindje. Op deze pagina vind je het complete Bumbo assortiment van Babypark.nl, vol slimme modellen en vrolijke kleurtjes. Kijk eens rond en bestel jouw favoriete Bumbo product online.

Lees meer...

Even je handen vrij

Natuurlijk is het fantastisch om kinderen te hebben. Maar af en toe moet je even je handen vrij hebben om bijvoorbeeld eten te koken of de was op te vouwen. Hiervoor zijn de Bumbo kinderstoelen ideaal. Zo kan je kindje dicht bij jou spelen maar heb jij toch je handen vrij!

Veiligheidsriempje

Alle Bumbo kinderstoelen worden geleverd met een veiligheidsriempje. Deze kun je eenvoudig in maat verstellen zodat het riempje altijd goed past en jij met een gerust hart een Bumbo kinderstoel kunt gebruiken. Blijf wel altijd in dezelfde ruimte als je kindje om toezicht te kunnen houden.

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Bumbo Floorseat + Tuigje

    De Bumbo Floorseat + Tuigje is ontworpen voor baby's die nog niet zelfstandig kunnen zitten. Je kindje zit veilig en wordt op een goede manier ondersteunt. Met je kindje in de Bumbo Floorseat heb jij je handen vrij.
    47,50
1 Resultaten