kinderstoel, kinderstoeltje, kinderstoelen

Chicco kinderstoel

 

De Chicco kinderstoelen zijn verkrijgbaar in diverse kleuren zodat jij altijd wel een exemplaar kunt vinden dat past bij jouw interieur. Bovendien zijn de kinderstoelen inklapbaar en praktisch in gebruik.

Lees meer...

 

Jouw wensen

Chicco kinderstoelen zijn volledig aan te passen aan jouw wensen. Bijna alles aan de kinderstoel is verstelbaar zodat je altijd de Chicco kinderstoel zo in kunt stellen dat je kindje van maximaal comfort geniet. En dat is natuurlijk precies wat je van een goede kinderstoel verwacht!

 

Wieltjes

Vrijwel alle Chicco kinderstoelen zijn voorzien van wieltjes. Dat is handig, want zo zet je de kinderstoel eenvoudig op de plek waar je hem wilt gebruiken. Want een veelzijdige Chicco kinderstoel gebruik je niet alleen aan tafel! Door de hoogte aan te passen is de kinderstoel ook prettig om te gebruiken voor een fruithapje terwijl jij op de bank zit bijvoorbeeld.

Lees minder...
3 Resultaten
 • Quick view

  Chicco Polly Kinderstoel Nature

  Vanaf het moment dat je kindje kan zitten biedt de Chicco Polly Kinderstoel Nature een comfortabele zitplaats aan je kindje. De kinderstoel heeft over uitgebreide opties en verstelmogelijkheden en biedt je kindje maximaal comfort.

  149,99

  115,-

 • Quick view

  Chicco Baby Hug 4 in 1 Glacial

  De Chicco Baby Hug 4 in 1 Glacial is multifunctioneel. De stoel is te gebruiken als wieg voor korte dutjes, verhoogde ligstoel en als (eerste) eetstoel. Vanaf de eerste dag heb je veel plezier van de Chicco Baby Hug!

  249,-

  194,05

 • Quick view

  Chicco Polly Magic Relax Kinderstoel

  Vanaf de eerste dag dat je kindje thuis is biedt de Chicco Polly Magic Relax Kinderstoel een zitplaats aan je kindje. De kinderstoel beschikt over uitgebreide opties en verstel mogelijkheden en biedt je kindje veel comfort.

  229,-

  142,-

3 Resultaten