Cybex, Cybex kinderwagen, Kinderwagens

Cybex kinderstoelen

Cybex kinderstoelen zijn mooi, duurzaam en gebruiksvriendelijk. Sommige Cybex kinderstoelen zien er echt heel bijzonder uit. Bepaalde onderdelen van deze stoelen zijn bijvoorbeeld bedekt met geborduurde stof. Cybex kinderstoelen zijn over het algemeen verkrijgbaar in meerdere kleuren. Lees meer...

Het comfort van Cybex kinderstoelen

De zitting van een Cybex kinderstoel geeft je kindje een groot comfort. Het lichaam van je kindje wordt optimaal ondersteund. Meestal is de voetensteun verstelbaar, zodat je deze perfect kunt aanpassen aan de beentjes van je kindje.

Het materiaal van Cybex kinderstoelen

Cybex  kinderstoelen zijn gemaakt van duurzame materialen. Het frame van veel kinderstoelen is van beukenhout. Verder hebben veel Cybex kinderstoelen onderdelen van verchroomd staal. De zitting bestaat vaak uit kunststof. Wacht niet langer en bestel vandaag nog een Cybex kinderstoel online via onze webshop en maak gebruik van onze snelle bezorgservice! Lees minder...
4 Resultaten
 • Quick view

  Cybex Lemo 4-in-1 Kinderstoel

  De Cybex Lemo 4-in-1 Kinderstoel is met behulp van alle meegeleverde accessoires te gebruiken vanaf de geboorte van je kindje. De kinderstoel groeit steeds weer met je kindje mee voor optimale ondersteuning.

  399,95

  399,-

 • Quick view

  Cybex Lemo 3-in-1 Kinderstoel

  De Cybex Lemo 3-in-1 Kinderstoel is met behulp van apart verkrijgbare accessoires te gebruiken vanaf de geboorte van je kindje. De kinderstoel groeit steeds weer met je kindje mee voor optimale ondersteuning.
  299,95
 • Quick view

  Cybex Lemo Kinderstoel

  De Cybex Lemo Kinderstoel is met behulp van apart verkrijgbare accessoires te gebruiken vanaf de geboorte van je kindje. De kinderstoel groeit steeds weer met je kindje mee voor optimale ondersteuning.
  239,95
 • Quick view

  Cybex Marcel Wanders Highchair

  De Cybex Marcel Wanders Highchair is geschikt voor kinderen vanaf 6 maanden tot 15 kg. De kinderstoel is gemaakt van hoogwaardig materiaal en een echte blikvanger dankzij de opvallende borduursels.
  449,95
4 Resultaten
Vaderdag
Trustpilot