Stokke, Stokke tripp trapp, Stokke kinderstoel

Europe Baby kinderstoelen

Een Europe Baby kinderstoel ziet er heel sfeervol uit en is tegelijkertijd ook heel stevig. Zo’n kinderstoel is meestal gemaakt van massief hout, waardoor deze wel tegen een stootje kan. Een kinderstoel van Europe Baby ziet er zo mooi uit, dat deze heel goed bij het interieur past. In veel gevallen heeft een Europe Baby kinderstoel geen tafelblad, maar kun je de stoel gewoon aan de tafel aanschuiven. Vaak kun je de stoel prima aanschuiven aan de meeste tafels. Vrijwel elke kinderstoel van Europe Baby is geschikt voor kinderen vanaf de leeftijd van 6 maanden. Dan kan bijna elk kind met de ondersteuning van de kinderstoel zitten. Europe Baby kinderstoelen zijn meestal te gebruiken totdat je kind maximaal 15 kg weegt.

Lees meer...

Europe Baby kinderstoel is gebruiksvriendelijk

Europe Baby kinderstoelen zijn gemakkelijk op te stapelen. Dat is handig als je meer kleine kinderen hebt en je thuis dus ook meerdere kinderstoelen hebt staan. Europe Baby kinderstoelen zijn dus ook handig voor een restaurant waar vaker jonge gezinnen komen om te eten. Verder is een Europe Baby kinderstoel eenvoudig schoon te maken. Je haalt er een doekje overheen en de stoel is weer schoon.

Europe Baby kinderstoel is veilig en stevig

Het oerdegelijke ontwerp zorgt ervoor dat de kinderstoel stevig op z’n poten staat en niet om zal vallen wanneer je kindje wiebelt. De stoel is ook gemaakt van stevig materiaal. De meeste kinderstoelen van Europe Baby zijn gemaakt van massief hout. Tussen de beentjes zit een tussenblok waardoor je kindje niet snel uit de stoel zal glijden. Wil je dat je kindje nog steviger vastzit, dan is het meestal wel mogelijk om een extra veiligheidstuigje voor de Europe Baby kinderstoel te kopen. Europe Baby kinderstoelen zijn online te bestellen via onze webshop. Je profiteert van een snelle bezorgservice. Wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat jij de Europe Baby kinderstoel zo snel mogelijk thuisbezorgd krijgt.

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Europe Baby Donald Kinderstoel III

    De stijlvolle Europe Baby Donald Kinderstoel III is de ideale kinderstoel voor horeca gelegenheden. De kinderstoel is gemaakt van massief hout en heeft een stevige constructie voor jarenlang gebruiksplezier.

    65,99

    59,99

1 Resultaten
Black Friday
Trustpilot