kinderstoel, kinderstoeltje, kinderstoelen

Ingenuity

Het merk Ingenuity heeft de perfecte kinderstoelen die mee groeien met jou kindje. De kinderstoel van Ingenuity is licht en comfortabel. Doordat de Ingenuity kinderstoel licht is kan de Ingenuity kinderstoel overal gemakkelijk mee naartoe, dus erg handig voor thuis of onderweg. De Ingenuity kinderstoel is te verkrijgen in verschillende kleuren en is ook erg leuk om cadeau te doen, bijvoorbeeld als kraamcadeau. Bij een bestelling van €20,- vervallen de verzendkosten.

Lees meer...

Ingenuity kinderstoel

De kinderstoelen van Ingenuity hebben een stoer uiterlijk en kunnen vrij wel in elke stoel vast gezet worden als stoelverhoger. Ook kan je de Ingenuity kinderstoel op de grond zetten. De kinderstoel van Ingenuity is praktisch en comfortabel voor je kindje in beide gevallen. De kinderstoel van Ingenuity heeft een goede kwaliteit en gaat lang mee.

Veiligheid Ingenuity kinderstoel

De kinderstoelen van Ingenuity hebben een veiligheidstuigje waarmee je je kindje veilig in de Ingenuity kinderstoel kan vastmaken. De kinderstoel van Ingenuity is eenvoudig schoon te maken, zowel de zitting als het eetblad kunnen in de vaatwasser mee gereinigd worden. De Ingenuity kinderstoel is dus vaatwasserbestendig zo is de kinderstoel weer snel schoon en extra goed gereinigd voor je kindje. De Kinderstoel van Ingenuity is dus erg praktisch en makkelijk in gebruik.
Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Ingenuity Baby Base 2-in-1™ Stoelverhoger Poppy Red

    De Ingenuity Baby Base 2-in-1™ Stoelverhoger Poppy Red is geschikt voor kinderen vanaf 4 maanden tot 4 jaar en kan zowel op de grond als stoeltje en op een stoel als stoelverhoger worden gebruikt. Multifunctioneel dus!

    73,66

    49,99

1 Resultaten