kinderstoel, kinderstoeltje, kinderstoelen

Maxi-Cosi kinderstoel

Zoek je een kinderstoel die met je kindje mee groeit en waar je dus jarenlang plezier van hebt? Zoek dan niet verder en bekijk deze Maxi-Cosi kinderstoel! Een Maxi-Cosi kinderstoel is praktisch in gebruik door bijvoorbeeld een waterafstotende stof. Dankzij de premium materialen kies je voor een stevige kinderstoel waar je lang plezier van zult hebben. Meer informatie vind je in de uitgebreide productbeschrijving.

Lees meer...

Elke dag plezier van een Maxi-Cosi kinderstoel

De Maxi-Cosi kinderstoel is verkrijgbaar in diverse varianten. Kies jouw favoriete uitvoering op deze pagina. De meeste Maxi-Cosi modellen zijn verstelbaar in diverse standen en kun je dus gebruiken vanaf geboorte tot je kindje ongeveer 6 jaar is. Ook zijn veel kinderstoelen inklapbaar, ideaal wanneer de ruimte in je huis beperkt is. Net zoals bij ieder ander product van Maxi-Cosi zul je veel plezier beleven aan deze praktische, duurzame Maxi-Cosi kinderstoel. 

Maxi-Cosi kinderstoel bestellen? Doen!

Op deze pagina vind je een handig overzicht van onze actuele collectie met kinderstoelen van Maxi-Cosi. De kinderstoelen zijn zowel online als in onze megastores te bestellen. De kinderstoelen zijn (bijna) altijd uit voorraad leverbaar. Wanneer je je bestelling op een werkdag voor 20 uur plaatst betekent dat dat je jouw Maxi-Cosi kinderstoel de volgende dag al in huis hebt. Zo kun je de kinderstoel van Maxi-Cosi snel een plaatsje geven aan tafel en gaan gebruiken!   Lees minder...

1 Resultaten
  • Quick view

    Maxi-Cosi Minla Kinderstoel

    De Maxi-Cosi Minla Kinderstoel is een handige kinderstoel die met je kindje meegroeit vanaf de geboorte tot 6 jaar. De kinderstoel is voorzien van wielen aan de voorzijde en een geïntegreerde bekerhouder.

    219,-

    159,-

1 Resultaten