peuterstoelen

Flexa peuterset

Een speeltafeltje met een paar krukjes van Flexa nemen nauwelijks ruimte in beslag. Je vindt altijd wel een hoekje in de woonkamer of keuken waar deze meubeltjes prima passen. En je kind maak je er ontzettend blij mee. Dat geniet met volle teugen van een eigen plekje om te knutselen of te spelen.

Lees meer...

Mix en match met de Flexa Play Kinderset

Het Flexa Play Kinderset bestaat uit een rond speeltafeltje met bijpassende krukjes. Het tafeltje en de krukjes bestel je los. Je kiest zelf de kleur van deze meubeltjes. Zowel het tafeltje als de krukjes zijn verkrijgbaar in de retro kleuren roze, geel, mint en wit. Maak het extra vrolijk en combineer een tafeltje en krukjes van verschillende kleuren. Met Flexa mix en match je naar hartenlust.

Flexa Classic Juniorstoel

De Flexa Classic Juniorstoel heeft een smaakvol en praktisch design. De zithoogte verstel je door blokjes onderaan de poten weg te halen. Onder elke poot zitten drie blokjes met een lengte van 3 cm. Haal je onder elke poot een blokje weg, dan maak je de stoel dus 3 cm lager.

Lees minder...
4 Resultaten
 • Quick view

  Flexa Dots Kindertafel Rond

  Met de Flexa Dots Kindertafel Rond creëer je eigen speelplek voor je kind waar hij of zij met vriendjes aan kan knutselen, spelen of andere bezigheden kan doen. De tafel is vooral onmisbaar in een modern huis.

  Normale prijs: 143,10

  Special Price 135,15

 • Quick view

  Flexa Dots Opbergbank Met Rugleuning

  De Flexa Dots Opbergbank Met Rugleuning is een leuke bank waarop je kindje prima kan zitten. Onder de zitting bevind zich opbergruimte waarin spullen opgeruimd kunnen worden.
  159,-
 • Quick view

  Flexa Dots Stoel Met Rugleuning

  De leuke Flexa Dots Stoel Met Rugleuning is ontworpen voor je kind wat voorzien is van een rugleuning. Vervaardigd van kwalitatief materiaal zodat je er veel jaar plezier van hebt.
  129,-
 • Quick view

  Flexa Dots Kinderkrukje

  De leuke Flexa Dots Kinderkrukje is ontworpen voor je kind maar kan uiteraard ook als nachttafeltje naast het bed staan. Vervaardigd van kwalitatief materiaal zodat je er veel jaar plezier van hebt.
  75,-
4 Resultaten
Trustpilot