peuterstoelen

Life Time peuterstoel

 

Met een Life Time kinderkrukje of kindertafel maak je een heel gezellig hoekje voor je kindje. Een peuterstoel heeft een handig compact formaat waardoor je peuter of kleuter gemakkelijk met z'n voetjes bij de grond kan. Hierdoor zit je kindje stevig en comfortabel.

Lees meer...

 

Modern design

Life Time kenmerkt zich met een modern design. Alle Life Time meubels zijn van hoogwaardige kwaliteit en zijn zo vormgegeven dat ze perfect passen in een modern interieur. Veel meubels zijn gemaakt in de kleur wit zodat ze heel gemakkelijk te combineren zijn met andere kleuren. Ook de Life Time kinderkrukjes en kindertafels zijn gemakkelijk te combineren met andere kleuren.

 

Online bestellen

Alle Life Time artikelen op deze pagina zijn gemakkelijk online te bestellen. Heb je je keuze gemaakt? Binnen enkele minuten ligt jouw favoriete Lifet Time peuterstoel in je online winkelmand. Ontdek het gemak van shoppen op Babypark.nl!

Lees minder...
3 Resultaten
 • Quick view

  Life Time Play & Store Wit Gelakt

  De Life Time Play & Store Wit Gelakt is een handig meubel wat vooral in kleine ruimtes praktisch is. De tafel en banken kunnen uit het meubel worden geschoven en het beschikt over veel opbergruimte.
  810,-
 • Quick view

  Life Time Kinderkrukje Clover

  Life Time Kinderkrukje Clover is specicaal ontwikkeld voor je kind. Het kan functioneren als krukje maar als nachttafeltje is het ook handig. Vervaardigd van kwalitatief materiaal zodat je er heel lang plezier van hebt.
  41,-
 • Quick view

  Life Time Kindertafel Clover

  Life Time Kindertafel Clover is specicaal ontwikkeld voor je kind. Het biedt de mogelijkheid om te knutselen, spelen en om andere bezigheden te doen. Vervaardigd van kwalitatief materiaal zodat je er heel lang plezier van hebt..
  94,-
3 Resultaten