50 Resultaten
 1. Go to start
 2. Vorige
 3. 1
 4. 2
 5. 3
 6. Go to end
 • Quick view Little Dutch Adventure Muziekdoos Ster

  Little Dutch Adventure Boxspiraal

  Uit voorraad leverbaar
  13,95
 • Quick view Baby's Only Trilgiraf

  Baby's Only Trilgiraf

  Uit voorraad leverbaar
  15,95
 • Quick view Done By Deer Toy Links

  Done By Deer Toy Links

  Uit voorraad leverbaar
  9,45
 • Quick view Done By Deer To Go Friend Raffi

  Done By Deer To Go Friend Raffi

  Uit voorraad leverbaar
  18,-
 • Quick view Done by Deer Friends Kinderwagenspanner

  Done by Deer Friends Kinderwagenspanner

  Uit voorraad leverbaar
  26,95
 • Quick view Tiamo Balletmuis Trilfiguur

  Tiamo Balletmuis Trilfiguur

  Uit voorraad leverbaar
  8,95
50 Resultaten
 1. Go to start
 2. Vorige
 3. 1
 4. 2
 5. 3
 6. Go to end

Kinderwagens speelgoed

Hoewel het voor jouw kindje natuurlijk prettig is om er even uit te zijn, heeft het in de kinderwagen vaak niet veel te doen. Hij/zij blijft ook vaak langere tijd in dezelfde beperkte ruimte. Om de aandacht toch een beetje af te leiden en hem of haar bezig te houden, kun je speelgoed voor de kinderwagen bestellen via onze website. Zo hebben wij verschillende knuffels, knuffeldoekjes en muziekdoosjes. Veel van onze kinderwagen speelgoed is verkrijgbaar in verschillende kleuren dus je kunt het speeltje zelfs nog laten matchen met de kleur van de kinderwagen.

Kinderwagens speelgoed

Wij hebben veel zacht speelgoed in ons assortiment wat prima mee kan in de kinderwagen. De muziekdoosjes kunnen jouw kind onderweg ook rust geven. Wij hebben verschillende gebreide en gehaakte muziekdoosjes. Het merk Sebra maakt bijvoorbeeld gebruik van ouderwetse handwerktechnieken en dit geeft het muziekdoosje een schitterende authentieke uitstraling. Muziekmobielen zijn ook een leuke optie. Op die manier valt er nog meer te zien en is er meer beweging wat helpt met de ontwikkeling van motorische vaardigheden. Sommige knuffeldoekjes zijn vast te maken aan de speen zodat de baby meteen met de zachte knuffeldoekjes kunnen knuffelen terwijl de speen in de mond zit. Veel van de knuffeldoekjes zijn van badstof wat lekker zacht aanvoelt en snel droogt wat dus ook erg praktisch is. Bekijk alle schattige muziekdoosjes/mobielen en leuke knuffel(doekje)s in assortiment. Je vindt er vast een leuk stuk speelgoed voor de kinderwagen.

Kinderwagen speelgoed bestellen

Bestel jouw speelgoed voor de kinderwagen gewoon vanuit de webshop van Babypark. Is het een cadeautje en dien je het snel binnen te hebben? Geen probleem, wanneer je het voor 20:00 uur bestelt, heb je het de volgende dag al in huis (mits op voorraad). Boven de 20 euro betaal je zelfs geen verzendkosten voor bestellingen naar Nederland en België. Het is ook mogelijk een van onze 10 megastores binnen te lopen die verspreid door Nederland zijn te vinden. Of maak een afspraak zodat je zeker weet dat wij de tijd voor je kunnen nemen.