1 Resultaten
1 Resultaten

Tiny Love kinderwagenspanner

 

Dankzij een leuke Tiny Love kinderwagenspanner heeft je kindje onderweg iets om handen. Een Tiny Love kinderwagenspanner zit boordevol leuke speeltjes. Je kindje kan naar de speeltjes kijken en deze vastpakken. Omdat kleine kinderen van sprekende kleuren houden, zijn de speeltjes heel vrolijk gekleurd. Het spelen met een Tiny Love kinderwagenspanner bevordert de zintuigen en de motoriek van je kindje.

 

Handig voor onderweg

Tiny Love kinderwagenspanners zijn ook ideaal speelgoed voor onderweg. Je maakt de Tiny Love kinderwagenspanner vast aan de kinderwagen, zodat je kindje dit speelgoed niet kan laten vallen of verliezen. Je maakt de kinderwagenspanner op een hele eenvoudige manier vast aan de kinderwagen.

 

Tiny Love kinderwagenspanner met twee bogen

Een Tiny Love kinderwagenspanner bevat vaak extra veel speeltjes. Sommige Tiny Love kinderwagenspanners bestaan zelfs uit twee bogen! Wacht niet langer en bestel vandaag nog een leuke Tiny Love kinderwagenspanner online via onze webshop. Dit speelgoed is ook leuk om weg te geven, bijvoorbeeld als kraamcadeautje.