1 Resultaten
1 Resultaten

GB Muskietennet

 

Als je in het voorjaar of de zomer met je kindje wilt wandelen met de kinderwagen dan heb je vaak te maken met muggen, wespen, vliegen en andere insecten. Het is daarom van belang om je kindje hiervoor zo goed mogelijk te beschermen, zodat hij of zij niet gestoken zal worden. Een muskietennet is dan een handige accessoire om insecten ver van je kindje te houden.

 

Bescherm je kindje met het GB muskietennet

Wanneer je kindje in de kinderwagen zit dan kan je hem of haar met het GB muskietennet beschermen tegen insecten. Dit GB muskietennet kan je over de GB kinderwagen bevestigen en is ook weer makkelijk te verwijderen door een elastische band. Door de open ventilatie van het GB muskietennet kan je kindje vrij ademen. Verder is het GB muskietennet wasbaar op 30°C.

 

Over GB

Het merk GB staat voor Good Baby. GB is ontstaan in 1990 en komt van oorsprong uit China. Bij Babypark verkopen wij naast het GB muskietennet ook andere producten van GB, zoals GB autostoelen en GB buggy’s.

 

Bestelinformatie

Kom eens langs bij één van onze megastores om zelf de producten van GB te bekijken of plaats een bestelling via onze webshop. Voor 20:00 uur bestelt is morgen in huis (mits voorradig)!