146 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 7
 • Quick view

  Dubatti One Bekerhouder

  De Dubatti One Bekerhouder is een onmisbare accessoire voor de Dubatti One kinderwagen. Met deze bekerhouder heb je altijd wat drinken voor je kindje (of voor jezelf) bij de hand. Ideaal voor onderweg!

  21,95

  19,-

 • Quick view

  Basicline Binnenband 12 inch

  De Basicline Binnenband 12 inch is passend op vrijwel alle kinderwagens. Dankzij het ventiel kan je de band eenvoudig oppompen en met het ventieldopje blijft de lucht extra lang behouden in de binnenband.
  8,50
 • Quick view

  Basicline Binnenband 10 inch

  De Basicline Binnenband 10 inch is passend op vrijwel alle kinderwagens. Dankzij het ventiel kan je de band eenvoudig oppompen en met het ventieldopje blijft de lucht extra lang behouden in de binnenband.
  7,50
 • Quick view

  Dubatti Binnenband Kinderwagen

  Deze Dubatti Binnenband Kinderwagen is passend op alle Dubatti kinderwagens. Dankzij het ventiel kan je de band eenvoudig oppompen en met het ventieldopje blijft de lucht extra lang behouden in de binnenband.
  8,50
 • Quick view

  A3 Baby & Kids Buggyhaak 2 Stuks

  De A3 Baby & Kids Buggyhaak wordt geleverd per 2 stuks en zorgt ervoor dat jij de verzorgingstas of andere tasjes altijd gemakkelijk mee kunt nemen als je op pad gaat met je kindje.
  8,99
 • Quick view

  Dubatti All Terrain Wielen

  De Dubatti All Terrain wielen maken de Dubatti One kinderwagen perfect voor oneffen terrein. Dankzij deze wielen blijft de kinderwagen comfortabel en gemakkelijk te besturen, ondanks de hobbels in de weg.

  195,-

  175,-

 • Quick view

  Joolz Essentials Matrashoes 34 x 75 cm

  De Joolz Essentials Matrashoes is een aanwinst voor jouw Joolz Day of Joolz Geo reiswieg. De hoes is gemaakt van fijne jersey en voelt extreem zacht aan. Ideaal dus voor een comfortabel plekje voor je kindje!
  14,95
 • Quick view

  BabyDan Tassenhaak Dubbel Zwart

  Met deze BabyDan Tassenhaak Dubbel Zwart kan je de boodschappen of verzorgingstas hangen aan de buggy of kinderwagen. De tassenhaak is kindvriendelijk en gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  5,95
 • Quick view

  Bugaboo Cup Holder

  Voorkom knoeien met een beker of flesje! Met de Bugaboo Cupholder kun je vrijwel elke fles eenvoudig opbergen aan jouw Bugaboo kinderwagen.
  24,95
 • Quick view

  Joolz Essentials Laken

  Het Joolz Essentials Laken is een aanwinst voor jouw Joolz Day of Joolz Geo reiswieg. Het laken is gemaakt van fijne jersey en voelt extreem zacht aan. Ideaal dus voor een comfortabel plekje voor je kindje!
  19,-
 • Quick view

  Titaniumbaby Buggy / Kinderwagen Organizer

  De Titaniumbaby Organizer is ideaal wanneer de kinderwagen of buggy over een kleine boodschappenmand beschikt of wanneer je gewoon extra veel spullen wilt meenemen. De organizer is eenvoudig te bevestigen.
  6,99
 • Quick view

  Munchkin Organiser Zwart

  Met de Munchkin Organiser heb je alles op orde als je erop uitgaat met je kindje. De organiser is geschikt voor de meeste autostoelen en kinderwagens en biedt handige opbergmogelijkheden.
  17,95
 • Quick view

  Silver Cross Coast Simplicity Tweede Adapter

  Met de Silver Cross Coast Simplicity Tweede Adapter kun je een tweede Silver Cross Simplicity autostoeltje op het frame van de Silver Cross Coast kinderwagen bevestigen. Een heel handige uitbreiding!
  29,99
 • Quick view

  Cybex Mios Comfort Inlay

  De Cybex Mios Comfort Inlay is een handige accessoire voor de Cybex Mios Kinderwagen. De inlay is heerlijk comfortabel en biedt je kindje een warme zitplaats in de kinderwagen tijdens koude winterdagen.
  39,95
 • Quick view

  Thule Sleek Tweede Zitje

  Met het Thule Sleek Tweede Zitje creëer je een extra zitplaats bij jouw Thule Sleek Kinderwagen. Het zitje heeft een handige zonnekap en is zowel naar je toe als van je af gericht op het frame te plaatsen.
  299,95
 • Quick view

  Lodger Warmer Fleece Scandinavian

  Met de Lodger Warmer Fleece Scandinavian heb je in de winter geen koude handen meer achter de kinderwagen. De Warmer is gemaakt van dubbellaags fleece en is makkelijk aan elke kinderwagen te bevestigen.
  20,93
 • Quick view

  Silver Cross Coast Reiswieg Hoogte Adapters

  De Silver Cross Coast Reiswieg Hoogte Adapters zorgen ervoor dat de reiswieg wat hoger op het frame van de Silver Cross Coast kinderwagen komt te staan. De adapters zijn eenvoudig in gebruik.
  29,99
 • Quick view

  Bugaboo Bee⁵ Stoelbekleding

  De Bugaboo Bee⁵ Stoelbekleding is een aanvulling op jouw Bugaboo Bee⁵. Leuk voor als je eens wilt wisselen van kleur of een reserve stoelbekleding wilt hebben! De stoelbekleding is gemakkelijk te bevestigen.
  79,95
 • Quick view

  Quinny Bandenpompje

  Met deze pomp van Quinny kan je makkelijk de banden van de kinderwagens oppompen.

  10,-

  8,95

 • Quick view

  Bugaboo Bee⁵ Lederlook Handgrepen

  Met de Bugaboo Bee⁵ Lederlook Handgrepen personaliseer je gemakkelijk de look van je Bugaboo Bee⁵ kinderwagen. De handgrepen zijn eenvoudig te bevestigen en kunnen zelfs worden gewassen in de wasmachine.
  29,95
146 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 7