4 Resultaten
4 Resultaten

Skip Hop kinderwagenspeeltjes

 

Wanneer je op pad bent met je kindje is het belangrijk om ook speeltjes bij de hand te hebben, zodat je kindje zich niet hoeft te vervelen. De speeltjes van Skip Hop zijn daarom een uitkomst.

 

Over Skip Hop

Skip Hop is in 2003 begonnen met het produceren van haar producten. Skip Hop is een Amerikaans bedrijf dat naast speeltjes ook diverse andere babyspullen verkoopt zoals Skip Hop eet- en drinkgerei, Skip Hop rugtassen en Skip Hop verzorgingstassen. Het motto van dit merk is "Must-Haves Made Better".

 

Vrolijke en herkenbare speeltjes

De Skip Hop speeltjes zijn gemaakt van fijne hoogwaardige materialen die zacht en comfortabel aanvoelen. De kinderwagen accessoires van Skip Hop kan je herkennen aan de vrolijke felle kleuren en herkenbare diertjes zoals een uil, een leeuw, een bij of een aapje. De speeltjes van Skip Hop kunnen makkelijk aan de kinderwagen worden gehangen, zijn goedgekeurd volgens Europese veiligheidsnormen en zorgen voor urenlang speelplezier.

 

Bestelinformatie

Bij Babypark zijn er diverse spullen van Skip Hop verkrijgbaar. Kom eens langs bij één van onze megastores of plaats een bestelling via onze webshop. Voor 20:00 uur bestelt is morgen in huis!