1 Resultaten
1 Resultaten

Jouw kindje slapend mee

 

Via de website van Babypark kun je snel en eenvoudig online reiswiegen van Koelstra kopen. Op dit moment heeft Koelstra reiswiegen in de aanbieding.

 

Hygiëne tijdens de zomermaanden
De Omega Plus Koelstra reiswieg is handig wanneer je veel wandelt. De reiswieg heeft een verstelbare kap en een handig antislip draagsysteem. Bovendien is de reiswieg voorzien van een hygiënisch matrasje, wat tijdens de hete zomermaanden ideaal is. Het matrasje is uitwasbaar. De reiswieg is eveneens voorzien van reflectoren en hij is te plaatsen op het onderstel van de Flexco en de Flexco Plus.

 

Het lekkerste bedje
De Banana reiswieg van Koelstra is een lekker bedje voor jouw kindje en biedt optimale bescherming. Ook beschikt de reiswieg over een hygiënisch matrasje dat uitwasbaar is. De reiswieg is in twee richtingen te plaatsen en verkrijgbaar in diverse kleuren, heeft reflectoren en een reflectieband. De reiswieg is te plaatsen op het onderstel van de Binque Daily en de Mambo Daily.

 

Licht van gewicht
Voor de allerjongsten is de reiswieg Nordic Zand van Koelstra te gebruiken. Deze reiswieg beschikt eveneens over een hygiënisch matrasje dat uitwasbaar is. De reiswieg is in twee richtingen te plaatsen en heeft twee uitneembare binnenstofferingen: een Polar fleece winterstoffering en een katoenen zomerstoffering. De reiswieg is te plaatsen op het onderstel van Latinique.