Handed By verzorgingstas

 

Een Handed By verzorgingstas is ideaal voor het vervoeren van de spullen voor je kindje, zoals een flesje, luiers en billendoekjes. Daarnaast is deze tas heel handig wanneer je boodschappen doet of gaat picknicken. Een Handed By verzorgingstas komt altijd wel van pas.

Lees meer...

 

Gemakkelijk schoon te maken

Handed By verzorgingstassen zijn gemaakt van sterke, gevlochten materialen die je heel gemakkelijk met een vochtig doekje afneemt. Gebruik je de tas voor de babyspullen, dan is dat ideaal. Heeft de fles of beker gelekt, dan is de tas in no time weer gereinigd.

 

Handgemaakt

Handed By verzorgingstassen zijn volledig met de hand gevlochten, onder goede arbeidsomstandigheden in Azië. De meeste vlechters zijn vrouwen die vanuit huis werken. Ze werken op de tijd die hun het beste uitkomt, bijvoorbeeld als de kinderen naar school zijn. De tassen zijn gegarandeerd 100% kinderarbeidvrij. Dat de tassen handgemaakt zijn, zie je aan het unieke merkteken met handafdruk.

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Handed By Tas

    Gebruik deze handige Handed By shopper als boodschappentas, zo heb je geen plastic tassen meer nodig en draag je een steentje bij aan het milieu. Gemaakt van stevig en duurzaam materiaal en uitgerust met een ritssluiting.
    26,98
1 Resultaten