Elodie Details, Voetenzak

1 Resultaten
  • Quick view GB Maris Voetenzak

    GB Maris Voetenzak

    Uit voorraad leverbaar
    129,-
1 Resultaten

GB voetenzakken

 

Vul jouw GB buggy aan met een bijpassende GB voetenzak. Vooral tijdens koude dagen is een GB voetenzak heel fijn. Meestal is een GB voetenzak gevoerd met fleece dat heerlijk zacht aanvoelt voor je kindje. Verder is de buitenkant van een GB voetenzak vaak wind- en waterafstotend. Vooral tijdens winterse temperaturen is dat ideaal.

 

Over GB

GB (Goodbaby) is een Amerikaans label. GB maakt buggy’s, kinderwagens, autostoeltjes en bijbehorende accessoires. Bij al haar ontwerpen hecht GB veel waarde aan innovatie en een mooie, trendy stijl. De producten zijn uitgebreid getest en voldoen aan de veiligheidsnormen. Behalve voetenzakken verkopen wij ook andere producten van GB. Deze vind je ook in onze webshop.

 

Bestel een GB voetenzak

GB voetenzakken zijn online te bestellen via onze webshop. Wij leveren jouw bestelling bij je thuis af. Over het algemeen bezorgen wij jouw bestelling al de volgende dag. Voorwaarde is dat je vóór 20.00 uur online bestelt en betaalt. Vanzelfsprekend dient de GB voetenzak wel bij ons op voorraad te zijn.